Radio Simplu

Irinel Columbeanu, părăsit de iubita mai tânără cu 40 de ani! Prietenii l-au dat de gol

După aproape 3 ani de relație, cei doi și-ar fi spus adio, mărturisesc apropiați de-ai lui Iri. Oana Cojocaru este cea care ar fi decis să ia o pauză.

A falimentat afaceri de zeci de milioane de euro
Are 63 de ani și a trăit în toți acești ani cât pentru 5 ani. Irinel Columbeanu, pentru că despre el este vorba, a cunoscut măreția, iar de curând decăderea. A făcut afaceri pe bandă rulantă și a reușit să câștige zeci de milioane de euro. De asemenea, a cunoscut și celebritatea prin prisma femeilor frumoase și celebre care i-au trecut prin pat, precum Anna Lesko, dar și prin mariajul cu Monica Gabor, o fată extrem de săracă și de tânără din Bacău. La un moment dat, cei doi au fost protagoniștii unui reality show, în care au fost filmați pas cu pas.

Însă, după divorțul de “scorpia de la Izvorani”, Irinel a început să cunoască decăderea. A investit în afaceri care au dat faliment și a făcut credite de milioane de euro, pe care nu a mai reușit să le plătească. A pierdut, pe rând, toate afacerile afacerile, apoi a început să vândă apartamentele pe care le deținea, pentru a-și putea păstra nivelul de viață. Anul trecut, băncile l-au executat silit și au pus sechestru pe tot ceea ce avea omul de afaceri, inclusiv pe Bentley și pe vila de la Izvorani.

S-a certat cu iubita de 23 de ani
În prezent, Irinel conduce o mașină de 5000 de euro și locuiește cu chirie într-un apartament cu două camere. Ca și cum nu ar fi avut suficiente necazuri, apropiați ai acestuia ne-au mărturisit cel și iubita cu 40 de ani mai tânără, Oana Cojocaru, de profesie model, s-ar fi despărțit.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproape trei ani, de când au și început să aibă o relație. Ei s-au mai despărțit în urmă cu un an, însă Columbeanu a reușit să o recucerească pe tânără, așa că prietenii nu sunt convinși că despărțirea acestora este una provizorie sau temporară:

“El iese foarte rar în oraș, iar când o face este tot timpul singur. Când este întrebat de Oana devine serios și spune că are treabă. Însă, este clar faptul că între ei s-a produs o ruptură, însă rămâne de văzut dacă este vorba despre o ceartă pasageră sau de o despărțire definitivă”, ne-au declarat surse din anturajul acestuia.