Radio Simplu

Irinel Columbeanu i-a intentat proces Monicăi Gabor. Fosta soție a milionarului trebuie să răspundă în fata legii

Irinel Columbeanu se pare că nu și-a încheiat socotelile cu Monica Gabor, chiar dacă au divorțat de ani de zile. Milionarul i-a intentat proces fostei doamne de la Izvorani. Ar fi vorba despre o firmă!

Iată că dacă în poze și în declarații se arătau fericiți și bucuroși alături de fiica pe care o au împreună, urmele divorțului nu s-au șters nici până astăzi. Irinel Columbeanu și Monica Gabor vor răspunde în fața legii.

Conform Cancan, în urmă cu puțin timp, milionarul de la Izvorani și-a chemat în instanță fosta parteneră de viață. Din câte se pare, afaceristul a deschis un proces la Tribunalul București împotriva firmei MONICA COLUMBEANU MEDIA SRL, afacere care este deținută în totalitate de fosta lui soție. Procesul are ca obiect numirea lichidatorului.

Se pare că Tribunalul București, Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1 București, a cerut radierea unei firme pe care ex-partenera lui Irinel Columbeanu o deține de peste 11 ani, mai exact din 11 septembrie 2006. SC Monica Columbeanu Media SRL are ca obiect de activitate producţia cinematografică, video şi de programe de televiziune. Firma ar avea pierderi de 90.187 lei (aproximativ 20.000 de euro). Fiscul a solicitat în instanță dizolvarea societății.

La firma mai sus-amintită este acționar inclusiv Irinel Columbeanu, care deține, însă, un procent infim.

Irinel Columbeanu, dat uitării? Fiica lui Irina e nedezlipită de tatăl vitreg. Miliardarul chinez a cucerit-o
De ceva vreme, Irina Columbeanu locuieşte în America alături de mama sa, fratele vitreg şi tatăl vitreg.

Chiar dacă e departe de unul dintre părinți, Irina Columbeanu pare extrem de fericită în America, acolo unde relația pe care mama ei o are cu miliardarul chinez Mr. Pink, pe numele lui real Poe Qui Ying Wangsuo, i-a oferit fetiței un tată și un frate vitreg, cu care se înțelege de minune, conform Click.

Recent, Monica Gabor a postat în mediul online mai multe imagini cu iubitul, fiica şi băieţelul vitreg. Se comportă ca o adevărată familie.