Radio Simplu

IRINA RIMES, SĂRUT ÎN PUBLIC CU IUBITUL! TOTUL S-A ÎNTÂMPLAT LA BRAȘOV. FOTO

GALERIE FOTO (3)

Irina Rimes este o artistă de succes, iar la capitolul sentimental pare că, în sfârșit, stă bine. Cu ocazia sărbătorilor, cântăreața și-a luat o binemeritată vacanță și a plecat la Brașov. Unde petrece clipe de vis alături de actualul iubit, căruia, pentru moment, îi ține ascunsă identitatea.

Cei doi s-au fotografiat unul în brațele celuilalt, în timpul unui sărut. Poza a ajuns rapid pe contul personal de socializare al Irinei Rimes. Fanii artistei au reacționat rapid și au trimis mai multe mesaje de felicitare.

Irina Rimes, interviu exploziv despre foștii bărbați din viața ei
Irina Rimes consideră că, într-o relație este bine să existe gelozie, însă doar în doze mici, pentru că în caz contrar, iubirea se transformă într-una toxică și nu va duce către ceva bun. Întrebată dacă care e cea mai urâtă parte în situația în care ți se face dor de cineva, artista a vorbit pe larg despre acest sentiment pe care l-a trăit de multe ori.

“Un dram de gelozie e ok. Da, pentru că, în general, gelozia arată că omului de lângă îi pasă de tine și ce faci; dacă îl trădezi, dacă nu îl trădezi. Dacă nu există niciun fel de gelozie înseamnă că nu există acel sentiment de posesiune, interes și dacă nu există interes, nu există nici dragoste. Chiar și din respect există interes, dar aminte din dragoste. Nouă, femeilor, ne cam place să fim întrebate: «Ce ai făcut?», «Pe unde ai fost?», «Dar de ce ai zâmbit nu știu ce?». Adică, da, nu ar trebui să existe excesiv, că atunci duce la o ruptură. E chiar drăguț să existe puțin.

Depinde ce fel de dor ai: poate să îți fie dor de persoana iubită, că e plecată undeva, poate să îți fie dor de o persoană pe care nu o mai ai în viața ta și pe care nu o vei mai avea, poate să îți fie dor de o persoană pe care o ai în viața ta, dar nu în felul pe care ți-o dorești – și cred că ăsta e cel mai dureros: când știi că poți avea ceva, dar, de fapt, nu poți”, a spus Irina Rimes.