Radio Simplu

Ion Țiriac, cu fosta iubită la absolvirea fiului lor. Cum arată Sophie Ayad la 51 de ani

GALERIE FOTO (3)

Ion Țiriac a avut o zi plină de emoții, duminică, 16 iunie, presărată cu multe sentimente de mândrie. Fiul lui cel mic, Karim, în vârstă de 23 de ani, a absolvit facultatea, iar cu această ocazie familia s-a reunit. Țiriac și fosta lui mare iubire, Sophie Ayad, s-au revăzut după mulți ani și par că au păstrat o relație bună, uniți fiind în continuare de cei doi copii pe care îi au împreună.

Fiul cel mic al lui Ion Țiriac a absolvit facultatea în Statele Unite

Fostul jucător de tenis s-a revăzut cu una dintre marile sale iubiri, Sophie Ayad, jurnalista de origine egipteană care i-a dăruit și doi copii frumoși: pe Ioana, în vârstă de 20 de ani, și Karim, care și-a făcut părinții mândri cu rezultatele sale academice. Băiatul a studiat ştiinţele politice în Statele Unite ale Americii, la prestigioasa școală Deerfield Academy, din statul american Massachusetts.

Karim s-a făcut mare, un adevărat domn în devenire am putea spune, și a moștenit o parte dintre trăsăturile fizice ale tatălui său, însă, spre deosebire de acesta, care are un aer mai serios, tânărul a preluat zâmbetul până la urechi al frumoasei sale mame. Sophie Ayad și-a păstrat și acum, la 51 de ani, tonusul excelent din tinerețe și rămâne, în continuare, una dintre cele mai frumoase partenere ale lui Țiriac.

Povestea de dragoste dintre Sohpie Ayad și Ion Țiriac

Una dintre marile iubiri ale lui Țiriac rămâne jurnalista egipteană Sophie Ayad. Ion Țiriac a cunoscut-o pe Sophie în 1994, la München, pe vremea când afaceristul era stabilit în Germania și coordona turneele de la Hanovra, Stuttgart și Essen. Frumoasa brunetă lucra pentru revista Bunte, și, deși există o diferență de vârstă de aproape 30 de ani întrei ei, Țiriac și Sophie au avut o relație îndelungată, din iubirea lor rezultând doi copii. Moștenitorii lui Țiriac locuiesc la Monte Carlo, împreună cu mama lor.

Fostul tenismen se laudă și el, la rândul lui, cu doi băieţi frumoşi, dar publicul îl ştie bine doar pe unul dintre ei, pe Ion Alexandru Ţiriac (42 de ani), din relaţia cu manechinul american Mikette von Issenberg, Karim fiind mai puțin cunoscut în lumea mondenă.