Radio Simplu

Ioana Ginghină a ajuns să poarte mărimea XS la haine. Care e dieta care a ajutat-o să slăbească

GALERIE FOTO (2)

Ioana Ginghină a ajuns să aibă o siluetă de adolescentă. Această poartă mărimea XS la haine.

Actrița Ioana Ginghină a reușit să dea jos câteva kilograme și să își schimbe cu 1-2 numere măsura la haine, potrivit click.ro. Are 53 de kilograme și 1,65 de metri înălțime. “N-am mai fost aşa de 5-6 ani, de când am făcut acel tratament pentru a rămâne însărcinată. Acum port haine mărimea S sau chiar XS. Nu vreau să mai slăbesc, doar să mă menţin. Fac sport de 3-4 ori pe săptămână şi mănânc sănătos”, a declarat vedeta pentru sursa citată. Ioana Ginghină a reușit să ardă kilogramele eliminând din dieta sa carnea, pâinea și dulciurile.

„Nu mai mănânc dulciuri, nici măcar raw vegane, decât extrem de rar. Vara aceasta am mâncat în total două îngheţate. E chestie de voinţă, însă nici nu mai simt nevoia, căci gusturile se educă. Acum, după un an şi trei luni de când am renunţat la zahăr, nu mai suport preparatele foarte dulci”, a mai spus ea.

Actrița a dat detalii și despre dieta sa de zi cu zi: „Dacă azi am mâncat un ou fiert cu brânză, de exemplu, a doua zi mănânc cereale integrale şi seminţe cu lapte vegetal, iar a treia zi doar fructe sau un smoothie generos. Cu prânzul şi cina fac la fel, alternez între salată cu de toate (năut, tofu, ananas, brânză şi tot felul de legume), supe creme, rar un peşte la grătar. Gustările constau în fructe, morcovi sau apio cu brânză pufoasă, migdale sau caju, un baton proteic când îmi e poftă de ceva dulce. Cina nu e mai târziu de ora 19.00, iar la 21.00-22.00 sunt în pat, căci la 5.45 mă trezesc”.