Radio Simplu

Ioana Filimon a fost cerută în căsătorie de iubitul turc milionar. Vedeta nu s-a mai întors în România

După ce s-a spus că fosta concurentă de la Ferma a fost sechestrată în Turcia de iubit, Ioana Filimon a fost cerută în căsătorie. Se pare că milionarul turc s-a îndrăgostit nebunește de frumoasa româncă.
Ioana Filimon i-a pus capac lui Cengiz Şıklaroğlu. Miss România a primit inelul din partea iubitului ei, iar aceasta a început să plângă de emoții. Bijuteria pe care Ioana Filimon a primit-o este una prețioasă și extrem de scumpă, având în vedere că bărbatul care a cerut-o în căsătorie are un mic imperiu.

După ce a fost cerută în căsătorie, Ioana Filimon și-a închis contul de Instagram, fără să anunțe pe nimeni. Cel care a făcut public faptul că a existat o cerere în căsătorie este chiar milionarul turc.

Ioana Filimon ar fi fost secrestrată de iubit
Ioana Filimon și milionarul turc ar fi început o relație, după ce Otilia Bilionera i-a povestit despre el când erau concurente la Ferma. Turcul ar fi făcut o obsesie pentru Ioana și ar fi sechestrat-o în Turcia, potrivit spynews.ro. Deși pe rețelele de socializare totul pare roz, realitatea ar fi cu totul alta. Bărbatul nu ar mai fi vrut să o lase pe vedetă să se întoarcă în România, iar prietenii ei abia au putut să ia legătura cu ea.

Potrivit informațiilor apărute în presă, Ioana Filimon ar fi fost la poliție, unde a dat declarații. Fosta concurentă de la Ferma ar fi fost condusă ieri la aeroport de iubitul ei, însă nu a mai ajuns în România. Prietenii au vorbit cu Ioana Filimon luni, iar de atunci nu mai știu nimic de ea.

Cine este iubitul Ioanei Filimon?

Noul iubit al vedetei este de origine turcă și este fostul logodnic al Otiliei Bilionera. Bărbatul are un trecut tumultos, iar acesta a ajuns chiar și în spatele gratiilor. Se pare că iubitul Ioanei Filimon are și o mini grădină zoologică, pentru că acesta are multe animale exotice și periculoase.

FOTO: Instagram