Radio Simplu

Intervenţie în celula lui Gheorghe Dincă. Medicii au fost chemaţi de urgenţă în arest!

Gheorghe Dincă a cerut ajutor medical în arest. Criminalul din Caracal suferă de artroza şi ia tratament de specialitate. Boala i-a distrus articulaţiile de la picior prin urmare sunt semne de întrebare legate de cum a reuşit Dincă să le care în spate pe cele două fete.

Sunt date noi din ancheta de la Caracal. Gheroghe Dinca a cerut ajutor medical in arest. Mai precis, acesta a cerut tratament pentru artroza. Criminalul din Caracal are nevoie de medicamentatie pentru ca articulatiile unui picior sunt slabite.

Dinca ia tratament pentru artroza, insa acesta boala ridica un mare semn de intrebare: cum a fost posibil ca el sa le ridice pe cele doua fete si sa le plimbe prin curte pana la butoi desi articulatiile lui sunt slabite.

Gheroghe Dinca merge periodic la IGPR acolo unde este suspus unor interviuri psihologice si expertizelor comporamentale. Sunt deja peste 22 de ore de inregistrari cu Gheroghe Dinca in timp ce raspunde inrebarilor psihologilor.

Sunt indicii ca Dinca este un criminal in serie care isi dezumanizeaza victimele, nici acum nu le spune fetelor pe nume, pentru el sunt in continuare fata numarul 1 si fata numarul 2.