Radio Simplu

Insula Iubirii. Ispita Maria, umilință totală pentru Adrian: „Ești vai mama ta”

GALERIE FOTO (3)

În această seară la „Insula Iubirii”, Adrian a fost demascat în fața tuturor! După ce a spus că este îndrăgostit până peste cap de Maria, Adrian a început să joace la 2 capete, făcându-i avansuri și ispitei Dana. Nu pentru foarte mult timp, însă, căci testul insulei a avut un plan bine pus la punct.

Adrian s-a declarat la început îndrăgostit de Maria, însă lucrurile s-au schimbat, odată cu parcursul lui, pe insulă. Bărbatul din Cluj a început să se simtă atras de Dana, cu care nu a ezitat să aibă anumite apropieri. Cu toate acestea, planul bărbatului a fost scos la lumină, iar ispita Maria nu s-a sfiit deloc să-i spună lui Adrian ce anume crede, despre el.

„Nu mai are grijă Dana de tine? Mi se pare trist că ai ales să fii un vățel, doar ca să fii cu mine în pat. Cum te simți? Să fii câine….un gândac așa, ca un gândac, până unde vrei să te umilești, ca să ajungi în pat cu mine?
Tu ai venit aici ca să cucereși orice ispită, tu te crezi miezul…când tu de fapt, ești 0 barat.Doamne, cât de penibil mi se pare, Doamne, cât o să râdă lumea, ești vai mama ta” a spus ispita Maria.

Loading...