Radio Simplu

Insula Iubirii. Denisa, mesaj neașteptat pentru Adrian: „Sper să rămânem împreună și să ne întemeiem o familie”.

GALERIE FOTO (2)

Pentru că vânătoarea începută de Adrian la Purimuntra nu putea fi oprită de nimeni şi nimic, nici măcar de refuzurile evidente ale ispitelor, echipa Insula Iubirii a apelat la ultima variantă: un mesaj neaşteptat de la Denisa pentru el. Concurenta şi-a jucat rolul sau a spus, de fapt, adevărul?

Denisa, concurenta care în acest moment are o relaţie cu Andi, a transmis un mesaj al cărui conţinut se pretinde a fi fals. Însă, nu pare deloc aşa. Dacă ştie să joace bine un rol sau dacă, de fapt, i-a spus lui Adrian, prin intermediul camerei, ceea ce simte cu adevărat, doar timpul poate să spună. Întrebată cum de nu a suferit deloc după Adrian, Denisa a spus că a făcut-o, doar că nu a arătat! A adus în discuţie şi cum Geanina a surprins-o plângând, în baie.

„Vreau să spun că mi-e foarte dor de tine şi mă gândesc mereu la tine. Sper ca, după ce plecăm de aici, aşa cum am spus când am venit, să rămânem împreună şi să ajungem să ne întemeiem o familie, aşa cum ne-am dorit amândoi. Să ştii că mă gândesc mereu la tine şi n-am putut să mă apropii niciodată de niciun băiat. Sunt mereu cu gândul la tine! Te iubesc!”, i-a transmis Denisa lui Adrian.

Vizavi de relaţia de prietenie pe care a avut-o la început cu Geanina, Denisa a mărturisit că, încă de la început nu şi-a propus să se apropie de alte concurente, doar că, i-a oferit câteva sfaturi Geaninei. Cu toate acestea, spune ea, la Insula Iubirii a învăţat să… nu mai acorde sfaturi.

Deşi Denisa este concurenta care a încercat continuu să-i atragă atenţia lui Andi atunci când acesta se apropiase mai mult de Geanina şi chiar şi-a exprimat clar preferinţa, acum, fiind în locul ei, Denisa spune că ar deranja-o dacă fosta sa prietenă ar face… acelaşi lucru.

Geanina, umilită de Denisa în fața lui Andi
La una dintre petrecerile de la Minitel, ispitele au avut parte de un episod de-a dreptul șocant. Denisa și Geanina au început să dea shot după shot, iar Geanina, cea care nu prea este prietenă cu alcoolul, a ajuns într-o stare greu de văzut. Denisa s-a folosit de alcool pentru a o aduce pe Geanina într-o postură proastă în fața lui Andi și toți cei de la Minitel și-au dat seama de intențiile celei care susținea sus și tare că îi este prietenă Geaninei.