Radio Simplu

Instalatorul: „Procedând astfel, mașina de spălat rufe nu se mai strica niciodată! Dacă, cu regulitate…”

CURATAREA CU SARE DE LAMAIE.

Depunerile calcaroase constau din saruri metalice si, pentru a le curata, aveti nevoie de un acid. Cel mai simplu este sa utilizati sarea de lamaie: 100-120 g pentru o masina de spalat cu volumul cuvei (tamburului) de 5 litri. Puneti sarea de lamaie in sertarul pentru detergent si porniti programul de spalare: la 60°C, timp de 60 minute sau mai mult. Pe langa rezistenta de incalzire a apei, aceasta metoda va contribui la curatarea tamburului de calcar.

CURATAREA SERTARULUI DETASABIL PENTRU DETERGENT (ELIMINAREA RESTURILOR DE DETERGENT).

O data cu trecerea timpului suprafata sertarului pentru detergent se acopera cu impuritati, mucegai si chiar si ciuperci. In timpul procesului de spalare toate acestea intra in contact cu cuva si rufele noastre. Curatarea acestui recipient nu este dificla, deoarece el poate fi scos din masina de spalat. Aveti nevoie de o periuta veche de dinti, sapun si o solutie pentru spalarea vasului de toaleta. Murdaria si mucegaiul pot fi indepartate cu periuta si sapunul. Ca sa eliminati depunerile persistente, folositi solutia pentru spalarea vasului de toaleta. Turnati 20-30 ml de solutie in sertar si lasati-o sa actioneze timp de 1-2 ore. Procedura este simpla. De aceea, puteti sa o repetati dupa fiecare a 5-a spalare.

CURATAREA MURDARIEI DE SUB GARNITURA HUBLOULUI.

Amestecati apa calda cu inalbitorul pentru rufe in proportie de 1:1. Inmuiati carpa in solutia obtinuta si stergeti toate suprafetele interioare cu ea. Daca impuritatile sunt foarte persistente, aplicati carpa inmuiata in solutie pe ele pentru 30 minute. Dupa aceasta curatati totul inca o data cu periuta de dinti.

Indeplinirea regulata a acestor instructiuni simple va va permite sa imbunatatiti calitatea spalarii rufelor dumneavoastra si sa prelungiti termenul de utilizare a masinii de spalat.