Radio Simplu

Credea că soțul o înșela de ani buni, a așteptat să vină ziua lui de naștere și i-a făcut un cadou pe care nu-l va uita în viața lui:

Dacă vrei cu adevărat să înțelegi sensul expresiei ,,se întoarce roata” sau ,,ce ție nu-ți place altuia nu-i face”, ar trebui să citești povestea asta, a făcut înconjurul internetului, a fost tradusă în mai multe limbi fiindcă este distractivă. Este vorba despre o femeie care știe că răzbunarea se servește rece, preferabil de ziua soțului… Ai grijă să citești până la capăt, te asigur că va merita.

,,Deci, aveam senzația că soțul mă înșela, râdea mereu și zâmbea când trimitea mesaje, dar zicea mereu că vorbește cu mama lui când îl întrebam. Stătea până târziu la serviciu în fiecare noapte, îl sunam acolo și colegii îmi spuneau că plecase de ore întregi. Când îl întrebam, începea să râdă și îmi zicea că e o farsă pe care și-o fac colegii între ei.

Ultima picătură care mi-a arătat clar că ceva nu era în mod sigur în ordine, a fost atunci când a plecat ,,să ia lapte” la 11:30 noaptea, și s-a întors abia la două dimineața. Acum, dacă pot să dau un sfat din cauza anilor mei de experiență, dacă credeți că partenerul de viață vă înșală, angajați un detectiv particular. Sunt buni în ceea ce fac, iar dovezile ajută la divorț.

Să dăm pe repede-nainte la ziua lui, peste câteva luni. Știu la ce vă gândiți, de ce naiba am așteptat câteva luni pentru a-l confrunta, și trebuia oare să fie chiar de ziua lui? Răspunsul la prima întrebare: aveam nevoie de timp să strâng cât mai multe dovezi pentru a le da avocatului meu, să îmi fac aranjamente ca să am unde locui apoi. Pentru a doua întrebare: desigur că trebuia să fie de ziua lui. Vedeți voi, după ce l-am întrebat ce voia de ziua lui anul ăsta, a insistat ca eu să merg în oraș cu prietenii mei, pentru că el oricum trebuia să lucreze și nu voia să își amintească de faptul că îmbătrânește.

Așa că mi-am dat seama că ceva nu era în ordine după ce am găsit o sticlă de șampanie și două pahare ascunse în debara, atunci ceva în mine s-a rupt. Așa că am făcut ceea ce ar face orice femeie în toate mințile: plec la casa unei prietene și mă prefac că ies în oraș. Cât timp sunt acolo o sun pe mama lui, pe tatăl lui, pe sora lui și pe toți prietenii. Le spun tuturor că vreau să îi fac o surpriză mare strecurându-i pe toți acolo cu tort și multe lumânări. Pare distractiv, nu? Chiar că a fost…

M-am întâlnit cu toată lumea în afara apartamentului la ora 8:30 dimineața. Eram 8 în total: mama lui ținea tortul în lift și eu amintind tuturor să facă liniște când intrăm. Bag cheia și deschid ușa, ne strecurăm toți în dormitor, toți ținând câte un fluier, mama lui ținând tortul cu un zâmbet până la urechi.

Dar supriza a fost a noastră, nu a lui: acolo era soțul meu, în fundul gol cu amanta, holbându-se amândoi la noi cu niște ochi uriași. Mama lui scapă tortul, sora lui începe să urle, tatăl țipă. Eu mă prefac îngrozită în timp ce prietenii lui îi împing pe toți afară din cameră în timp ce țipau la el. Soțul meu, scuzați, fostul, plângea și urla: „Cum ai putut să faci asta?”, în timp ce amanta încerca disperată să își pună pantalonii și să fugă.

Cred că nu mai e nevoie să spun că a fost cel mai bun cadou pe care l-am făcut vreodată.”