Radio Simplu

Înmormântare Marcel Toader. Fosta soție, fiul și mama, răpuși de durere

GALERIE FOTO (2)

Pe 3 august a murit fulgerător, la doar 56 de ani, iar azi, 7 august, cei dragi și-au luat „adio” pentru totdeauna. Marcel Toader este condus pe ultimul drum, în localitatea Cumpăna, de lângă Constanța, unde își va dormi somnul de veci. Afaceristul este înmormântat în cavoul familiei, unde odihnesc tatăl și bunica lui.

Durere fără margini la cimitirul de la Cumpăna, Constanța, acolo unde sute de oameni s-au strâns să își ia rămas bun și să îi aducă un omagiu lui Marcel Toader, care a murit sâmbătă, 3 august, la doar 56 de ani, în urma unui infarct. Fiul Maximilian (22 de ani), mama Rădița, dar și Raluca, singura femeie care l-a făcut tată pe Marcel Toader, și-au strâns ultimele puteri și s-au ocupat de toate orânduielile dinainte și din ziua înmormântării, scrie click.ro

Mai mult, cei trei au amânat cât au putut de mult ziua înmormântării, întrucât și-au dorit să se perinde un număr cât mai mare de prieteni la căpătâiul lui Marcel, pentru a-și lua rămas bun.

Apariție surpriză la înmormântarea lui MARCEL TOADER! Cine a fost alături de mama omului de afaceri
La înmormântare nu este însă prezentă decât Raluca, mama lui Maximilian, femeia despre care Rădița Toader a avut numai cuvinte de laudă. A fost, până la urmă, nora ei preferată.

Marcel Toader a fost de trei ori campion cu echipa Steaua şi om de bază în naţionala de rugby, cu care a jucat la Cupa Mondială din 1987, după care a lăsat sportul pentru afaceri cu piscine și impresariat artistic.