Radio Simplu

Le mai ții minte pe gemenele de la Indiggo? Ce au ajuns să facă în America

În anul 2017, gemenele la Indiggo au plecat în America, deoarece simțeau că aici în țară nu sunt apreciate la adevărata lor valoare. Cu ce se ocupă Mihaela și Gabriela Modorce acolo și cum arată acum cele două gemene?

Ce au ajuns să facă gemenele de la Indiggo în America
Cele două surori gemene locuiesc în New York, metropola cu foarte multe cazuri de coronavirus, iar pentru a-i ajuta pe oameni să treacă mai ușor peste aceste clipe dificile cele două au lansat un album cu piese religioase anti-virus. Despre piesele din album cântate integral în limba engleză, gemenele la Indiggo spun că sunt „compoziții anti-virus dictate de către Sfântul Duh”. Gemele îți vând creația artistică cu 7 dolari.

„Dragi prieteni, noul nostru album, ”Church of Love” (Biserica iubirii) este acum disponibil pe iTunes & Apple Music pentru doar 7 dolari. Aceste puternice compoziții anti-virus ne-au fost dictate de Sfântul Duh pentru a vă oferi vouă Lumină și o protecție împotriva oricărei boli, frică, durere!

Ne-am bucura să cântați alături de noi cântecele noastre și să lăsați Lumina Adevărată să vă umple inima. La cerere, vă vom trimite și versurile! Așteptăm suport și feedback din partea voastră. Vă rog, dați share și prietenilor”, au scris fetele de la Indiggo pe pagina lor de socializare.

Mihaela și Gabriela, în vâstă de 34 de ani s-au lansat în lumea artistică în anul 1996 sub numele gemenele la Indiggo. Acestea au apărut prima oară pe sticlă la un show de pe TVR1, care a fost difuzat în seara de Crăciun a aceluiași an. În următorii ani au reușit să devină cunoscute în România, după care au ales să plece în America și să devină staruri internaționale.

În America, gemenele au participat şi la concursul „American Idol”, unde au avut o prestaţie ce a reuşit să stârnească râsul a mii de oameni, prezenţi în sală.