Radio Simplu

Incredibil! Un pacient al Spitalului din Slatina a fost găsit mort în curte. Cum a fost posibil

Un pacient a fost găsit fără suflare în curtea Spitalului din Slatina. Managerul spitalului, Cătălin Rotea, a mărturisit că pacientul decedat a fost găsit chiar de paznici. Până în acest moment nu se cunoaște exact motivul pentru care pacientul a decedat și condițiile în care a ajuns în curtea Spitalului Județean de Urgență Slatina. Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a afla cauzele decesului.

„Pacientul a dispărut de pe secție la ora 17.00. S-a trecut în foaie că pacientul a părăsit secția. S-a sunat la poliție, iar ulterior l-au găsit agenții de pază, mort, în spatele Secției de Dializa, la ora 18.00”, a declarat Rotea.

Fetiță de doi ani transportată de urgență la spital cu halucinații, după ce s-a otrăvit cu mătrăgună
Fetița se afla cu mama ei la câmp la strâns de porumb, când la un moment dat s-a îndepărtat de mama ei pentru a se juca.

Mama a sesizat dispariția fetei și a găsit-o cu mai multe fructe de mătrăgună în mână și în gură. Femeia i le-a luat rapid, dar fetița de doi ani apucase deja să înghită câteva fructe otrăvitoare.
Mama fetiței a apleat 112 și paramedicii au transportat-o de urgență la spitalul din Botoșani.

„Copila era agitată, avea ochii ieşiţi din orbite şi avea halucinaţii vizuale şi auditive. A fost stabilizată pe timpul transportului şi predată colegilor de la Iaşi”, a precizat medicul Bogdan Ursu, din cadrul SJA Botoşani, potrivit monitorulbt.ro.
Ulterior, fetița a fost transportată la Iași, la spitalul de copii, pentru îngrijiri medicale avansate.
Femeia mai are în grija sa un copil, iar soțul ei este plecat la muncă în străinătate.