Radio Simplu

Incredibil, cum arată vila lui Brigitte de la Timişoara! AICI se retrag soţii Pastramă după agitaţia nunţii! Proprietatea cu piscină valorează câteva sute de mii de euro!

GALERIE FOTO (3)

Brigitte şi Florin Pastramă au fost protagoniştii unei nunţi fastuoase, cu invitaţi de marcă, un meniu de cinci stele, momente artistice de senzaţie şi ţinute care mai de care mai spectaculoase.

Evenimentul a fost un final fericit al unei perioade în care cei doi îndrăgostiţi s-au certat la cuţite din tot felul de motive, mai mult sau mai puţin importante şi chiar s-a speculat că ar avea gânduri să anuleze nunta.

Ei bine şi dacă vă întrebaţi cum arată „cuibuşorul” viitorilor soţi, aflaţi că vila unde locuiesc împreună este celebra proprietate din Pipera a brunetei.

Locuinţa este decorată cu mobilier de cea mai bună calitate, cu flori multe care îi dau un aer vesel, dar şi cu obiecte artizanale foarte scumpe.

Proprietatea pe care afacerista a decorat-o exclusiv după gusturile ei are, cum altfel, şi piscină, investiţia milionarei ridicându-se la suma de 450.000 de euro.

Brigitte Pastramă, vilă de lux la Timişoara! Acolo se retrage femeia de afaceri când vrea să se odihnească departe de problemele Capitalei!

Am dat un avans mai mare după ce am vândut o casă şi un teren în Snagov, şi am făcut credit pe zece ani. Am tot ce-mi trebuie aici. Doar dressing-ul are 85 mp, are trei dormitoare, patru băi, bucătarie şi baie. Este construită în 2007, am şi curte de 440 mp. De ceva timp stau aici şi pot să spun că nu se compară cu viaţa la bloc”, declara Brigitte în urmă cu câteva luni.

Pe lângă vila din Pipera, Brigitte mai deţine o proprietate de lux, la Timişoara. Vila din oraşul natal al femeii de afaceri este decorată cu obiecte de artă scumpe şi arată aidoma unui muzeu.