Radio Simplu

Incredibil! Cum arată Elena Băsescu după 3 sarcini. A slăbit 25 de kilograme

GALERIE FOTO (3)

Elena Băsescu a făcut furori pe plajă, vara aceasta, în costum de baie! A slăbit 25 de kilograme după cea de-a treia sarcină și arată incredibil.

La 40 de ani, Elena Băsescu are trei copii: Sofia Anais de 6 ani, Traian Jr de 5 ani și Anastasia de doar 2 anișori. Când era însărcinată cu al treilea copil, Elena acumulase foarte multe kilograme în plus, de care a reușit, însă, să scape.

A slăbit 25 de kg după a treia sarcină!
Elena Băsescu arată mai bine că niciodată! Ea a slăbit 25 de kg după cea de-a treia sarcină, acum fiind acuzată de fanii ei că este mult prea slabă.

Elena obișnuiește să posteze destul de des pe Facebook poze cu ea și copiii săi, prilej pentru carcotasi să îi lase tot felul de comentarii legate de silueta ei acum prea subțire, se pare, pentru gusturile lor.

Elena Băsescu a făcut furori pe plajă, în costum de baie

Orice ar spune gurile rele, EBA arată incredibil în costum de baie, la 40 ani, după 3 sarcini Luna trecută, Elena a postat pe Facebook mai multe poze de la malul marii, printre care și un cadru cu ea în costum de baie, alături de copiii ei.

Elena Băsescu spune că a devenit imună la critici
Elena Băsescu este obișnuită cu criticile, presă de scandal fiind vanandu-i orice greșeală. Într-un interviu acordat acum ceva timp revistei VIVA!, Elena spunea că a devenit imună la critici și că nu mai simte nevoie să dea explicații nimănui pentru viața ei.

„După toate câte s-au spus despre mine de atâţia ani, mă lasă rece. Sunt absolut imună. Nu mă mai obosesc nici măcar să le dezmint. Sunt trecute la capitolul diverse. Trăiesc pentru familia mea şi pentru mine, nu simt nevoia să mă justific în faţa nimănui.”, spunea EBA.