Radio Simplu

Înainte de a-i Oferi cuiva inima, Citește Asta!

Niciodată nu fi de acord cu mai puţin decât meriți. Ai parcurs o cale lungă pentru a fi acolo unde eşti acum. Ai simțit atât de multă durere, încât nu mai ai lacrimi.

Niciodată nu permite nimănui să ia de la tine ce ai mai bun, nu-i oferi putere asupra slăbiciunilor tale. Conștientizează-ţi profunzimea inimii şi acceptă-ţi defectele, pentru a vedea frumusețea ascunsă în spatele cicatricilor tale.

Niciodată nu-i permite să fii a lui fără luptă. Ai zidit pereți în jurul tău din cioburile inimii tale zdrobite, care sunt la fel de mari ca și dragostea nouă pentru tine însăţi. Nu permite nimănui să distrugă acești pereți, până când nu va fi hotărât să rămână pentru totdeauna.

Niciodată nu lăsa pe nimeni în inima ta, dacă inima lui nu este pregătită precum e a ta.

Niciodată nu-ţi pierde somnul din cauza unei persoane care îşi amintește de tine doar după miezul nopții, când este plictisit sau singur. Nu meriți o astfel de dragoste.

Niciodată nu pierde timpul pentru cineva care nu are timp pentru tine, el are nevoie de tine doar atunci când vrea să umple golul din inima lui.

Niciodată nu cerși atenția cuiva, pentru că meriţi mai mult. Nu plânge pentru cineva care nici măcar nu observă felul în care zâmbești.

Niciodată nu-ţi pierde energia pentru relații instabile. Nu te îndoi de capacitatea ta de a iubi, pentru că ştii cum e asta – să aştepţi iubirea cu disperare.

Niciodată nu te îndoi de tine, pentru că eşti suficient de bună pentru a iubi şi a fi iubită. Nu te lăsa păcălită, pentru că deja ai plătit o dată pentru asta.

Niciodată nu te grăbi, nu fi de acord cu “aproape o relație”. Nu te subestima, pentru că doar tu eşti responsabilă de fericirea ta.

Nu sunt pentru tine! Un mesaj 100% adevărat ce-ţi va atinge sufletul!

Nu sunt pentru tine…

Dacă-ți dorești pe cineva pe care să o suni doar atunci când ai timp sau când te simți plictisit și singur…

Dacă vrei să mă vezi doar atunci când nu ai cu cine vorbi şi vrei să omori timpul cu mine…nu sunt pentru tine. Dacă vrei să-ți spun doar ceea ce vrei să auzi şi nu adevărul… Să ştii că nu sunt pentru tine.

Dacă aștepți să fiu prea înțelegătoare şi amabilă…nu sunt pentru tine. Dacă crezi că te voi aștepta sau voi juca în jocurile tale până când îţi aduni gândurile…Nu sunt pentru tine.

Dacă vrei azi să ieşi cu mine, iar mâine cu alta…nu sunt pentru tine. Dacă vrei pe cineva care nu-i pasă… nu sunt pentru tine.

Dacă încă te gândești la altcineva şi vrei să fiu răbdătoare…nu sunt pentru tine. Dacă vrei doar să te distrezi cu mine…nu sunt pentru tine. Dacă n-ai înțeles acest lucru de la prima întâlnire când m-ai privit în ochi..nu sunt pentru tine.

Dacă nu eşti sigur şi te îndoiești de mine…nu sunt pentru tine.

Sunt pentru cel care este pregătit, pentru cel care știe ce vrea, care ştie că mă vrea pe mine. Cineva care poate vedea cât de pasională și iubitoare pot fi și care vrea să fie o parte din viața și inima mea.

Cineva care înțelege că nu sunt perfectă, însă sunt adevărată și am dorința să lucrez asupra mea. Cineva care înțelege că deja am fost rănită și nu-mi voi permite să trec din nou prin asta. Cineva care știe că pot fi cu altcineva, dar îl aleg pe el.

Sunt pentru cel care se teme să mă piardă, care nu mă va pierde fără luptă şi care înțelege că fetele ca mine pleacă de la băieții ce nu le apreciază.

Dacă vrei pe cineva care-ţi va fi alături, atunci când nu o apreciezi… nu sunt pentru tine.

Poate crezi că pot fi pentru tine și probabil că la un moment dat şi eu am crezut acest lucru, dar nu, mai devreme sau mai târziu şi tu vei înțelege că nu ești pentru mine.