Radio Simplu

În urmă cu 28 de ani acest film făcea furori în întreaga lume. Câţi mai ţin minte această scenă?

„The Ghost” („Fantoma mea iubită”) este titlul unui film captivant, considerat a fi numărul 1 al anilor ’90 în care întâlnim cea mai emoţionantă poveste de dragoste. Cei doi mari actori, Patrick Swayze şi Demi Moore trăiesc această poveste de dragoste incredibilă într-un amestec de adevăr şi fantezie.

Coloana sonoră a acestui film este marcată de piesa „Unchained Melody” interpretată de The Righteous Brothers. Această melodie extrem de sensibilă şi emoţionantă este suportul muzical perfect pentru dezvăluirea unor sentimente sincere şi adevărate pe care personajele acestui film, Sam şi Molly le împărtăşesc unul altuia.

Imaginile din film prezentate în această compilaţie pe fundalul muzical al acestei melodii de vis ne aduc aminte de principalele momente din povestea tensionată şi plină de mister pe care o trăiesc cei doi. Între emoţie şi dramatism, între supranatural şi adevăr, zbuciumul trăirilor sufleteşti ne înduioşează profund chiar şi acum.

Filmul a avut un succes uriaş, fiind cel mai bine cotat film al anului 1990, cu încasări de peste 500 de milioane de dolari. Whoopi Goldberg a fost recompensată cu Premiul Oscar pentru rolul mediumului din această peliculă uimitoare.

Acum actorul american Patrick Swayze a plecat în lumea îngerilor să joace fără îndoială roluri la fel de încântătoare. Nu-l vom uita niciodată pe acest artist complet care a împletit în cariera lui actoria cu dansul, dăruindu-ne atâtea roluri memorabile în filme deja consacrate.