Radio Simplu

In urma cu 20 de ani era o super vedeta la Pro tv. La 51 de ani, celebrul perzentator este de nerecunoscut

GALERIE FOTO (2)

A cunoscut celebritatea în urmă cu mai bine de 20 de ani, pe când prezenta vestitul show TV “Știi și câștigi”. Mihai Călin era una dintre cele mai constante prezențe masculine de pe micul ecran și era considerat super-vedeta PRO TV.

Cu toate că, la un moment dat, timpul părea că a stat în loc pentru celebrul actor, trecerea vremii se pare că și-a spus, până la urmă, cuvântul.La 51 de ani, cunoscutul fost prezentator s-a rotunjit un pic și… a albit!

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Mihai Călin în fața unui supermarket din zona Cotroceni, acolo unde celebrul actor se pare că obișnuiește să își facă cumpărăturile.Și asta pentru simplul motiv că magazinul se află în apropiere de locuința lui.

Celebrul actor și-a păstrat farmecul

Îmbrăcat lejer, dar cu bun gust, așa cum ne-a obișnuit, Mihai Călin părea în formă. Chiar dacă, în urmă cu un an, actorul a trecut pragul jumătății de secol, super-vedeta de acum 20 de ani a PRO TV-ului debordează de energie. Timpul și-a pus însă, inevitabil, amprenta. Mihai Călin s-a rotunjit și a albit, dar asta nu înseamnă că și-ar fi pierdut farmecul care i-a adus admirația unei țări întregi.

Chiar la intrarea în respectivul magazin, Mihai Călin s-a întâlnit cu o cunoștință cu care a zăbovit ceva timp la discuții. La un moment dat, cei doi au fost întrerupți de o micuță admiratoare a vedetei. Fetița i-a solicitat lui Mihai Călin un autograf. Imediat actorul s-a conformat și i-a făcut pe plac micuței fane.

A debutat pe micul ecran în 1995

Dacă e să dăm timpul înapoi, vă amintiţi, cu siguranţă, debutul lui Mihai Călin în televiziune, de acum 23 de ani. A prezentat la PRO TV emisiunile ”Ştii şi câştigi!” şi “Roata norocului”. Charisma şi lecţiile de actorie i-au fost de mare ajutor şi pe micul ecran, reușind, într-un timp foarte scurt, să cucerească telespectatorii.

După ce a lucrat la PRO TV, Mihai Călin a apărut și în telenovela ”Fructul oprit”, alături de alte nume mari: Maia Morgenstern, Adrian Titieni şi Carmen Tănase.

În stagiunea curentă a Teatrului Național București, Mihai Călin joacă în nu mai puțin de nouă piese. De-a lungul timpului, a primit premiul UNITER pentru “Cel mai bun actor în rol secundar” pentru “Caliban” din “Furtuna”, regia Alexander Morfov, 2015, precum și Premiul “Cel mai bun actor” pentru rolul “German” interpretat în spectacolul “Băiatul din ultima bancă” de Juan Mayorga, regia Cristian Theodor Popescu, la Festivalul de Dramaturgie Contemporană, Brașov, 2012.