Radio Simplu

În urmă cu 11 ani, Marian Drăgulescu divorța de Larisa cu mare scandal. Apoi a urmat un mariaj cu Corina, dar s-a ales praful și de această căsnicie. Neașteptat cine e femeia alături de care și-a făcut apariția sportivul acum

Din nou împreună! Larisa și Marian Drăgulescu s-au împăcat acum, la 11 ani de când semnat actele de divorț. S-au despărțit cu scandal și și-au adresat multe replici acide, dar iată că au revenit din nou acum unul în brațele altuia. S-au afișat împreună, cu zâmbetele până la urechi!

Anul 2008 nu a fost unul fericit pentru Larisa și Marian. Relația lor a ajuns atunci la sfârșit, au semnat actele de divorț și au luat-o pe drumuri separate. El s-a concentrat pe carieră, pe olimpiadele la care participa, în timp ce ea avea grijă de cei doi copii, o fetiță și un băiat. Între timp, amândoi și-au făcut alte relații.

Sportivul a vrut ceva stabil, a vrut să aibă din nou o familie, bineînțeles că nu a uitat nici de copiii pe care îi are cu Larisa. El chiar s-a și căsătorit. A avut un mariaj de ceva timp cu Corina. Din păcate, cei doi au divorțat în urmă cu puțin timp, iar ea deja și-a refăcut viața alături de alt bărbat.

Larisa Drăgulescu a încercat și ea să își găsească sufletul pereche. S-a iubit cu fotbalistul Ovidiu Mihai. A rămas chiar și însărcinată, dar a pierdut copilul și relația, căci după această veste dureroasă, cei doi au decis să se separe.

Iată că acum, la 11 ani de la divorț, Larisa și Marian Drăgulescu s-au împăcat. Cei doi s-au afișat împreună, mai fericiți ca niciodată. Se pare că băiețelul lor a avut o mare contribuție.

Amândoi au fost în Reșița, cu ocazia unui campionat de gimnastică. „Vă așteptăm astăzi la campionatul național de gimnastică masculină, juniori’, a scris Larisa Drăgulescu, care apoi a adăugat: „enjoyTheLife #sport #alwaysTogether (mereu împreună)’. Hashtag-ul cel din urmă, însă a fost șters.