Radio Simplu

În casa bunicilor a găsit o CUTIE, a chemat un lăcătuș să o spargă, când a văzut a plâns de uimire

Bărbatul care a făcut publică întâmplarea uimitoare prin care a trecut a postat-o pe Reddit, acesta fiind și locul unde a pus și imaginile drept dovadă că spune adevărul. El, sub pseudonimul ,,EvilEnglish” a mărturisit că relația dintre el și bunicii săi era una extrem de apropiată.

Se pare că încă din copilărie, bunica îi citea mereu din cartea ,,Comoara din insulă”, acesta fiind faptul care l-a făcut mereu să aibă spirit de aventură și să dorească să găsească mereu o comoară reală.

Din păcate, tot bunicii vor fi aceia care îi vor îndeplini dorința, dar abia după ce se vor stinge din viață. Cei doi au lăsat moștenire ferma lor celui pe care îl considerau nepotul lor preferat. Într-o bună zi, când acesta a venit la casa bunicilor pentru a face curat, a dat peste un covor murdat într-o debara. L-a riidcat deoarece voia să îl arunce, dar în acel moment a făcut o descoperire care îi va schimba viața pentru totdeauna.

El a găsit un seif cu cifru care era îngropat în podea. După ce s-a chinuit câteva zile să îl deschidă, a renunțat și a chemat un lăcătuș care l-a spart. Se pare că bunicii bărbatului erau colecționari și era de așteptat ca în seif să existe lucruri de mare valoare, dar ceea ce a găsit l-a luat complet sub surprindere.

Sub un strat serios de cărămizi el a descoperit: un album cu monezi din 1937, pachete cu alte monezi care erau sigilate, multe teancuri de bani, ceasuri vechi, arme de colecție, cutii cu bijuterii incredibile, dar chiar și lingouri de argint!

Iată imaginile care dovedesc că totul chiar nu este o farsă: