Radio Simplu

Imagini nemaivăzute cu soția lui Florin Călinescu. Vezi cum arăta frumoasa parteneră a spumosului actor

Cu toții îl știm pe faimosul Florin Călinescu, cel care reușeste de fiecare dată să ne smulgă câte un zâmbet. Este un actor talentat și un om de televiziune de excepție. Însă în spatele zâmbetului pe care îl afișează mai mereu, stă ascunsă o drama înfiorătoare. 

În 2005, Ana Maria Călinescu, mama celor doi copii ai actorului, s-a stins din viață în luna martie a anului 2005, la Spitalul Universitar de Urgență București. Frumoasa actriță s-a luptat cu o boală gravă – cancer de gât, care în cele din urmă a răpus-o.  Soția îndrăgitului actor a murit chiar în ziua în care trebuia să împlinească 47 de ani și să sărbătorească alături de soțul ei 27 de ani de căsnicie.

Ana Maria Călinescu a jucat, alături de Florin Călinescu, la Teatrul Mic din București din 1986 până în 1996, an în care i-a fost depistat cancerul la gât.

La cinci ani de la această tragedie, Florin Călinescu și-a pierdut ambii părinți. Volina, mama actorului, s-a stins din viață în Săptămâna Mare a Paștelui, tot de cancer. La două luni distanță, Ion Călinescu, tatăl său, a murit la 81 de ani, din cauza aceleași boli.

Tragediile din viața lui Florin Călinescu nu s-au oprit aici. În 2012, fiul său cel mic, Luca, s-a sinucis într-un hotel din Praga, la numai 24 de ani. Luca suferea de depresie în urma pierderii mamei sale. Actorul a fost pur și simplu devastat de vestea teribilă.

Cu toate că a fost extrem de greu să treacă peste toate aceste tragedii, Florin Călinescu și-a recăpătat bucuria de a trăi și și-a reluat activitatea în televiziune.