Radio Simplu

Imagini exclusive de la cununia Silvanei Rîciu! Artista de muzică populară a spus DA într-un cadru de vis, pe malul lacului Cernica

GALERIE FOTO (3)

Imagini de la nunta Silvanei Rîciu. WOWbiz.ro vă prezintă în exclusivitate fotografii de la cununia civilă a cântăreței de muzică populară Silvana Rîciu și iubitul ei, Nicușor Ioniță, cu care s-a cuplat în urmă cu câteva luni.


Imagini exclusive de la cununiei Silvanei Rîciu! Artista de muzică populară a spus DA într-un cadru de vis, pe malul lacului Cernica
Silvana Rîciu și Nicușor Ioniță au făcut cununia civilă într-un cadru de poveste, pe malul lacului Cernica. Îmbrăcată în rochie de mireasă și cu voal pe cap, artista a spus DA și a devenit oficial doamna Ioniță. La nuntă, în schimb, Silvana va purta costum popular.

”Evenimentul va avea loc la restaurantul de pe malul lacului Cernica. Inițial, alesesem o sală medie, dar pentru că numărul invitaților s-a dublat, a trebuit să schimbăm sală, cu una mai mare”, a declarat, înainte de cununie, Silvana Rîciu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.


Ceremonia religioasă va avea loc în weekend, pe 22 septembrie, la mănăstirea Dervent.

Înainte să se căsătorească, Silvana Rîciu a mers la cimitir, la mormântul regretatei Marioara Murărescu.

„Am fost cu copiii la mormântul nașei noastre Mărioara Murărescu. I-am aprins două candele și ne-am rugat pentru sufletul ei. Locul unde este ea înmormântată e foarte aproape de locul în care voi face eu nunta, la Cernica, pe malul lacului. Ne desparte doar lacul… pe un mal e cimitirul, pe celălalt, va fi nunta noastră”, a declarat, zilele trecute, Silvana Rîciu.