Radio Simplu

Imagini din noua casă a Adelinei Pestrițu

GALERIE FOTO (5)

Imagini în premieră din noua casă a Adelinei Pestrițu! Am aflat unde locuiește frumoasa brunetă împreună cu iubitul ei, Virgil. Are o curte extrem de spațioasă, dar stai să vezi interiorul apartamentului!

O echipa de filmare de la Teo Show a mers acasa la Adelina si Virgil si i-a luat la intrebari. Virgil Steblea a vorbit despre defectele iubitei lui si cand l-a suparat ultima oara, dar a si laudat-o si a spus ca este foarte harnica. In plus, iubitul Pestritei vrea repede si al doilea copil.

Adelina: Ne-am mutat aici din octombrie, inca suntem in perioada de acomodare.

Virgil: Niciodata nu e gata! Are momente cand e dificila. Toate femeile sunt asa. Dar totul se rezolva.

Adelina: Nobby il iubeste mult pe Virgil. Sta lipita de el. O rasfata, o mangaie, ii da tot felul de bunatati. Devine agasanta, nu e bine pentru ea sa manance toate prostiile. Doarme pe el, lipita de el, pe pieptul lui, pe perna lui. Dar acum am impresia ca o simte pe cea mica, acum e mai afectuoasa cu mine.

Virgil: Toata lumea il iubeste pe Virgil.

Adelina nu s-a lasat nici ea mai prejos: E un barbat ordonat si dispus sa faca sacrificii, daca e nevoie. Familia e pe primul plan. E intelegator, docil, eu sunt mai impulsiva, a venit ca o completare pentru mine. Il vad ca pe un tatic responsabil. Daca nu il vedeam asa inca de la inceput, nici nu se punea problema macar unei discutii pe aceasta tema.

Adelina si Virgil le vor cere ajutorul parintilor atunci cand va veni pe lume bebelusa lor. „Ne bazam pe parintii nostri”, au declarat ei.

Virgil vrea repede si al doilea copil: „Trebuie sa ne pregatim de al doilea”.

Adelina: Stati sa duc la bun sfarsit sarcina, sa il aducem acasa ca sa vedem cum e, sa ne acomodam. Nu stim cum e. Trebuie sa vedem daca rezistam.

Virgil vrea neaparat si al doilea copil. „Daca era baiat, nu ma gandeam la al doilea copil. Eu mi-am dorit fetita. Dar daca e fetita, nu vreau sa fie singurul copil in familie”.


Bebelusa din burtica e foarte activa. „Danseaza, nici nu stiu ce face. Noi ascultam mereu muzica, vorbim cu ea, o rasfatam. E frumos, dar cateodata ma si sperie cum se misca”, a spus Adelina Pestritu.

Adelina a luat apoi interviul si a facut pe reporterul, luandu-l pe Virgil la intrebari.

Adelina: Exista ceva ce te deranjeaza, lucruri care te enerveaza la mine?

Virgil: Ma certi ca imi las incaltarile la usa. Nu apuc! Poti sa ma lasi 20 de minute si apoi le duc.

Adelina: Poti sa ii iei sa ii aranjezi direct in dressing. Promite-mi ca o sa faci asta.

Virgil: In max. 20 de minute de la intrarea in casa, o sa ii duc.

Adelina: Ce crezi ca imi place cel mai mult la tine?

Virgil: Am eu un gest.

Adelina: Asa m-a cucerit. Am vazut cum face si am zis: L-am prins, gata, e al meu.

Adelina: Cand te-am suparat?

Virgil: Te-am intrebat cand vii acasa si ai zis ca tocmai ai plecat de la fratele tau, iar eu am pregatit cina. Te-am sunat si erai inca la fratele tau.

Adelina: A fost o razbunare, si tu ai facut asta.

Adelina: Ce crezi ca nu ti-as ierta niciodata?

Virgil: Inselatul. E de neiertat.