Radio Simplu

Imaginea făcută publică de Victor Slav! Fanii au reacționat:„Casă de piatră! Gabriela e superbă”

Victor Slav a publicat pe pagina lui de Facebook o fotografie în care apare alături de o tânără superbă.

Fostul prezentator de la Kanal D și modelul au fost protagoniștii unei ședințe foto, iar fanii lui nu au putut să nu speculeze că între ei ar fi mai mult decât o relație strict profesională.

Mai ales că el a publicat și un mesaj care a dat de bănuit. „Dăruiește iubire în orice moment!”, a scris el.

Fanii l-au felicitat pe Victor Slav.

Convinși că Victor Slav are o nouă iubită, urmăritorii lui au apăsat imediat butonul de „like”, imaginea strângând peste 12.000 de aprecieri.

Mai mult, unii au presupus chiar că s-ar fi logodit cu modelul de lângă el. „Casă de piatră!”, „Minunați!❤️”!

„Vă potriviti de minune!”, „Foarte frumosi, meriți din plin, Victor! Cum se spune, jos pălăria! Felicitări!!!”,

„Casa de piatra! Foarte frumosi sunteti”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Victor Slav le-a primit.

Deocamdata, Victor Slav nu a confirmat că ar fi într-o relație amoroasă și nici nu există motive ca fanii lui să creadă că între el și Gabriela, modelul de lângă el, ar fi mai mult decât o relație profesională sau de prietenie.

Fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav stă la Deva, este alături de bunica sa.

S-au despărțit în urmă cu aproape un an, iar de atunci scopul lor este de a o face cea mai fericită pe fetița lor.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au rămas relații foarte bune de dragul Sofiei Natalia. Micuța are 2 ani și 7 luni, iar părinții ei se topesc după ea.

Victor Slav a fost invitat la Interviurile VIVA!, unde a mărturisit că atunci când Sofia va împlini 3 ani se va muta în București, unde va merge la grădiniță.

De mai bine de un an, Victor Slav își rotunjește veniturile de la petrecerile private unde este amfitrion alături de prietenul lui, Cătălin Cazacu. Dacă până acum era ca un extra job, de trei luni este principala lui sursă de venit.

Soluție de rezervă

După ce n-a mai primit niciun proiect de emisiune, Victor Slav se pare, totuși, că și-a găsit ceva de făcut pentru a-și asigura un venit serios. Prezentatorul s-a reorientat profesional destul de rapid.

Împreună cu „fratele” Cătălin Cazacu, care se află în aceeași situație, Victor Slav a demarat un proiect pentru tinerii însurăței, „Wedding Crashers”.

Mai exact, cei doi prezintă nunți, dar nu numai atât. Ei se ocupă și de entertainment, asigurându-se că distracția atinge cote înalte la fiecare eveniment.