Radio Simplu

Imagine nemaivăzută cu DENISA RĂDUCU înainte să afle de boală. Un manelist cunoscut a făcut publică fotografia

GALERIE FOTO (2)

La aproape trei luni de la moartea Denisei Răducu, un artist din lumea manelelor a cedat suferinţei lăsate de plecarea regretatei cântăreţe dintre noi. El a făcut câteva mărturisiri despre relaţia pe care o avea cu artista cu chip de înger şi a făcut publică o fotografie cu ea, pe care a făcut-o cu câteva săptămâni înainte să afle că suferă de temutul cancer.

Alinu AJ a făcut publică o poză cu Denisa Răducu. Manelistul a publicat imaginea cu regretata artistă pe Facebook, unde a dezvăluit că fotografia a fost făcută în luna februarie(2017), în timpul ultimei lor întâlniri. Atunci, Denisa, potrivit, declaraţiilor lui Alinu AJ, era foarte veselă.

„A fost pentru ultima dată când ne-am văzut şi am stat de vorbă faţă în faţă 🙁 Era pe la începutul lui februarie şi era foarte veselă. Îmi este dor de ea! :(„, a scris Alinu AJ pe o reţea de socializare.

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.

Denisa Răducu a murit pe 23 iulie acasă la ea, vegheată de rudele ei. Regretatat artistă avea 27 de ani.