Radio Simplu

Iluzie optică de senzație! Crezi că poți să găsești fluturele din imagine, în cel mult 5 secunde? Care este răspunsul

Un desen ce surprinde un bărbat stând în sufragerie alături de câinele său s-a transformat într-o iluzie optică virală. Privește poza și descoperă unde se află fluturele, de fapt.

O imagine cu un desen în care se poate observa un bărbat în vârstă care tricotează stând pe canapea, alături de câinele său, în sufragerie, s-a transformat într-o iluzie optică de senzație. Mulți au încercat să descopere unde se află fluturele din poză, însă doar cei cu privire ageră au reușit.

Un desen cu bărbat tricotând și câinele său s-a transformat într-o iluzie optică virală. Privește poza atent și descoperă unde se află fluturele, de fapt
Iluziile optice sunt adevărate provocări pentru creierul uman și exerciții fascinante pentru cei care vor să își testeze atenția, simțul de observație, agerimea minții sau imaginația. Uneori, testele de inteligență și iluziile optice pot antrena mintea să fie mai rapidă și cu un simț analitic mult mai bine dezvoltat.Dacă vrei să descoperi cât de bine stai la capitolul atenție, atunci privește imaginea de mai jos și încearcă să descoperi unde se află fluturele, de fapt. Insecta nu este deloc ascunsă, doar că puțini sunt cei care reușesc s-o vadă în cel mult 5 secunde.

În desen se poate observa imaginea unui bărbat în vârstă care croșetează, stând pe canapea alături de câinele său, în sufragerie, arată cei de la buzz-news.com.În spate există câteva rame cu fotografii, un tablou de ample dimensiuni, dar și o bibliotecă plină cu cărți.

Privește atent imaginea și încearcă să descoperi, în cel mult 5 secunde, unde se află fluturele. Dacă ai reușit, atunci cu siguranță ai toate motivele de mândrie, căci se poate spune despre tine faptul că ai o privire ageră. Dacă nu ai reușit, atunci noi îți oferim răspunsul: fluturele se află pe coșul de lângă câine și îl poțiț observa imediat dacă te uiți atent.

O provocare asemănătoare a apărut pe TikTok și este cea în care apare silueta unui lup, cu capul și coada în același cadru. Într-un joc armonios de nuanțe, capul lupului se îmbină cu culoarea distinctă a cozii și a picioarelor din spate, inducând astfel o alegere subiectivă pentru privitor. Întrebarea este: ai observat capul sau coada lupului? Ce ai văzut prima dată? Potrivit explicațiilor oferite de Mia, fiecare perspectivă ascunde în sine semnificații distincte