Radio Simplu

Iluzia optică de la piscină pentru genii! Ai IQ ridicat dacă îți dai seama care e hoțul din imagine

O iluzie optică pe care doar geniile reușesc să o deslușească. Provocarea zilei pentru tine este să identifici hoțul din imagine, în timpul limită de care dispui. Dacă reușești să rezolvi problema, te bucuri de un nivel de inteligență ridicat.

Cu ce te ajută iluziile optice, de fapt

Iluziile optice testează abilitățile unei persoane de a gândi critic, precum și abilitățile de rezolvare a problemelor dificile. Astfel de materiale au potențialul de a spori inteligența, dacă utilizatorul obișnuiește să le rezolve periodic. Potrivit specialiștilor, ele îmbunătățesc și puterea de concentrare.

O iluzie optică poate fi privită ca un puzzle, ca o spargere de cod, ca o găsire a unui obiect ascuns sau ca o provocare de a detecta o problemă. Practicarea regulată a unor astfel de materiale reprezintă un antrenament cât se poate de sănătos pentru creierul uman. Ești gata să îți testezi inteligența?

Găsești hoțul din imagine în 6 secunde?

Dacă vrei să dai curs provocării de astăzi, te îndrumăm să accesezi prima imagine din galeria foto. Nu o accesa însă pe a doua, fiindcă în ea vei găsi rezolvarea la problema ta. În imaginea din galerie vei putea observa trei persoane care se distrează lângă o piscină.

Una dintre cele trei persoane este, de fapt, hoață. Astfel, la piscină există un infractor. Crezi că reușești să îl identifici în timpul limită stabilit pentru această provocare? Setează un cronometru la șase secunde – acesta este timpul de care dispui pentru a rezolva provocarea. Dacă vei reuși, înseamnă că ai IQ ridicat.

Unde se află infractorul de la piscină

Testul de astăzi îți pune la încercare inteligența și abilitățile de observație. Crezi că poți găsi hoțul de la piscină? Studiază cu atenție imaginea. Trebuie să ai o minte alertă, pentru a rezolva rapid puzzle-ul. Grăbește-te, timpul se scurge rapid.

Cele șase secunde pe care le-ai avut la dispoziție au expirat deja. Ai reușit să rezolvi provocarea și să îl identifici pe infractorul din imagine? Ai un ochi ascuțit și o atenție excelentă la detalii, dacă ai reușit să o faci. Infractorul este persoana cu ochelari, observată furând tacâmuri din zona de băutură.

Răspunsul corect la problemă

Dacă nu îți este clar despre cine este vorba, accesează a doua imagine din galeria foto. Lângă piscină se află persoana care a furat tacâmuri. În cazul în care ți-a plăcut iluzia optică pe care ți-am prezentat-o în materialul de astăzi, îți recomandăm să arunci o privire și peste cele de mai jos.