Radio Simplu

Ilie Năstase și cea de-a cincea soție, la un pas de despărțire. Motivul nebănuit pentru care Ioana a părăsit domiciliul conjugal

Veste șoc în showbizul autohton! Ilie Năstase și Ioana Simion, cea de-a cincea soție, sunt la un pas de despărțire. Zvonurile unui nou divorț au fost alimentate, după ce aceasta a părăsit domiciliul conjugal. Decizia vine la scurt timp de când cei doi au devenit soț și soție.

Ilie Năstase și cea de-a cincea soție, la un pas de despărțire
Veștile despre cuplul Ilie Năstase și Ioana Simion, cea de-a cincea soție, nu sunt deloc bune! Ziarul Click! aruncă bombă și anunță că au apărut primele semne care arată că relația dintre cei doi este una tensionată.

Astfel, la doar șase luni de când Ioana a devenit soția lui Năstase, aceasta a decis să lase vila impresionantă de un milion de euro, pe care fostul jucător de tenis o deține în cartierul Primăverii din Capitală, pentru a se muta cu chirie într-un apartament din Pipera. Chiar vecinii ei au dat-o de gol.

“Nu a cumpărat, locuieşte cu chirie, dar cine ştie pe viitor. De vreo două săptămâni stă aici. Săptămâna trecută a adus mobila, o tot vedem cu haine. Da, a venit şi domnul Năstase pe aici”, a declarat pentru Click! unul dintre vecinii noii locatare.

Motivul nebănuit pentru care Ioana a părăsit domiciliul conjugal
Ioana Simion și Ilie Năstase ar fi discutat la un moment dat despre posibilitatea de a locul în altă parte. Ideea a venit din partea Ioanei, care preferă să stea în alt loc, nicidecum în casa din cartierul Primăverii.

”Înainte de a se căsători civil în aprilie, Ioana i-a propus lui Ilie să locuiască într-o altă casă. Nu se simţea deloc bine în casa din Primăverii. Deşi e o casă superbă, mobilată foarte frumos, din păcate ea nu îşi găsea locul acolo.

Ilie a fost de acord, doar că pe parcurs el nu a mai vrut, a uitat de această discuţie a lor, iar Ioana a decis că e mai bine să plece din casa respectivă. Ea şi-a închiriat un apartament şi stă acolo de fiecare dată când vin în Bucureşti. Ilie vine şi el acolo, petrec timpul împreună şi probabil va merge să locuiască în permanenţă cu ea.

Cert este că Ioana nu vrea să mai pună piciorul în casa respectivă. Are motivele ei”, susțin surse din apropierea cuplului, conform ziarului Click!.

Înainte de a fi cu Ioana Simion, Ilie Năstase a fost ani buni cu Brigitte Sfăt, timp în care au avut o relație cu numeroase urcușuri și coborâșuri, presărată cu multe scandaluri.