Radio Simplu

Îl recunoști pe puștiul din imagine? Azi se iubește cu o cântăreață blondă

GALERIE FOTO (2)

Vedetele au obiceiul ca, din când în când, să scoată din cufărul cu amintiri câte o dovadă că au fost și ele copii ca noi toți. Cu zeci de ani în urmă, fotografiile color nu prea existau, ce să mai vorbim despre cele editate și transformate. Unde mai pui că nici prea clare nu erau, însă ceea ce transmit și astăzi este mai important de atât.

Nu degeaba mai toți oamenii suspină după anii copilăriei. Magică și fără grijă, această etapă este cea a sinceruității, a jocurilor și a orelor nesfârșite petrecute în fața blocului. Personajul din imagine nu și-ar fi imaginat niciodată că va deveni una dintre cele mai cunoscute vedete tv de la noi atunci când a fost surprins pe tricicletă, în salopetă și cămasă, posibilă uniformă de grădiniță.

Au trecut vreo 30 de ani de atunci, dar la o privire atentă, poate că veți da seama că micul ștrengar este Răzvan Simion, matinalul de la „Neazta cu Răzvan și Dani” și iubitul Lidiei Buble. La 36 de ani, prezentatorul rememorează anii copilăriei. Acesta a publicat pe Facebook imaginea de mai sus, dar și o frază care spune mai mult decât întinderea ei: „Pe când credeam că nu am să cresc niciodată…” .