Radio Simplu

Îl mai știți pe Lucian Bute? Aici și-a investit campionul mondial toți banii câștigați din box!

GALERIE FOTO (4)

Îl mai știți pe Lucian Bute? Aici și-a investit campionul mondial toți banii câștigați din box! Uite cum arată casele din America și din Canada pe care le deține! Un adevărat lux, nu glumă!

Lucian Bute a investit o parte din banii castigati in box in doua case, din Canada si SUA.

Lucian Bute a castigat aproximativ 8 milioane de dolari in cariera sa de boxer profesionist, dupa ce a si-a achitat taxele si si-a platit staff-ul care l-a pregatit. Stabilit in Canada de ani buni, el a locuit la inceput intr-o vila inchiriata, pentru ca la apogeul carierei, in 2011, sa-si cumpere o casa in Laval, la 30 de kilometri de Montreal, pe care a dat 358.000 de dolari.

In vila cu patru camere, plasata intr-un cartier cochet, Bute locuieste cu sotia sa, Elena, cu care s-a insurat in vara lui 2013. Tot in 2011, Bute si-a achizitionat o casa de vacanta in Florida, cu 5 dormitoare si o curte de 1.000 de metri patrati in care se afla si o piscina.

Pretul casei a fost de 360.000 de dolari, cu 2.000 de dolari mai mult decat platise pe locuinta sa din Canada. In total, boxerul a investit 718.000 de dolari in casele sale din Canada si SUA.