Radio Simplu

Îl mai știți pe Axinte de la Vacanța Mare? Cum arată casa marelui actor

GALERIE FOTO (3)

Îl mai știți pe Axinte de la Vacanța Mare? Fostul actor nu mai apare deloc la televizor, dar se răsfață într-un lux orbitor! Uite cum arată casa marelui actor:

Florin Petrescu, artistul pe care toata lumea il recunoaste in haina si, mai ales, “sub caciula” lui Axinte din trupa “Vacanta Mare”, spune ca s-a inspirit, in conturarea memorabilul personaj, din realitatea imediata.

“Exista la mine in comuna un baiat, Nicu lui Picuriu, care vedea de turma de vaci a satului – turma mare, de vreo 80 de animale. Si, ca sa nu raceasca, ii mai punea maica-sa cate o caciula… . Si ajungea copilul cu cate trei caciuli pe cap. Si mai avea Nicu vorba aia: . Cand mi-a spus Mugur cum trebuie sa arate personajul, m-am gandit sa-l fac in felul acela”, a povestit Florin Petrescu, intr-o pauza la filmarile pentru noul sezon Vacanta Mare, ce va fi difuzat la Kanal D de la finalul lunii august.

Faptul ca Axinte a intrat in folclor si ca pe strada oamenii nu mai fac distinctia intre actor si personaj il amuza teribil pe Florin Petrescu.

Axinte este vedeta pe care echipa Kanal D a vizitat-o astazi. Vedeta se mandreste cu o casa splendida si o familie frumoasa.

Urmariti in imaginile de mai jos cum arata caminul lui Axinte.