Radio Simplu

Iata cum s-au imbracat Cristina Siscanu, fetita si Madalin IOnescu la petrecerea din gradina a nuntii Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda

GALERIE FOTO (2)

După ce Gabriela Cristea a făcut furori cu rochia ei de mireasă, pe care a ținut-o secret până în ultima clipă, a venit vremea să se schimbe pentru petrecerea de după cununia religioasă cu Tavi Clonda. Mireasa a strălucit și la party-ul în cadru restrâns, dar nici nașii nu s-a lăsat mai prejos.

Una din cele mai emoționante zile din viața cuplului Gabriela Cristea-Tavi Clonda a ajuns la final. După ce și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, îndrăgostiții s-au pus pe dans, având parte de o petrecere în cadru restrâns, cu familia și cei mai apropiați prieteni.

Dacă la cununia religioasă Gabriela Cristea a purtat o rochie amplă de prințesă, cu o trenă extrem de lungă, pentru petrecere a preferat o ținută la fel de festivă, dar în care să se simtă ceva mai lejer.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, obosiți, dar fericiți. Cum a fost la cununia religioasă
Gabi Cristea și Tavi Clonda se află la finalul unei zile lungi și pline de emoție, ziua în care, la patru ani după cununia civilă, și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu.

‘Mi-au pus fetele în mașină ‘ia-ți mireasă ziua bună’, m-am emoționat puțin. Am mers cu domnișoarele în mașină, cred că e prima oară, Tavi a mers cu fetele’, a spus mireasa la Antena Stars.

Tavi Clonda a mărturisit că deși nu a avut prea multe ore de somn la dispoziție, se simte în formă. ‘Ne simțim foarte bine, o să fie interesant cu fetițele. E o zi specială și frumoasă. Să știi că am avut destul de multă treabă, am dormit vreo 4-5 ore, suficient cât să am energie pentru azi. N-am avut timp să facem cununia, am făcut două fetițe. Ne bucurăm că nu am renunțat. Relația noastră e binecuvântată. Așteptăm botezul lui Iris care va fi și mai grandios’, a declarat soțul Gabrielei Cristea pentru același post de televiziune despre nuntă și despre botezul mezinei familiei, ce va avea loc la începutul lui septembrie.

Totul despre povestea de dragoste dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda
Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au unit destinele în 2015, când au făcut cununia civilă, la doi ani de începerea poveștii de iubire. Cuplul ar fi trebuit să facă ceremonia religioasă și petrecerea de nuntă în toamna anului trecut, însă vedeta a rămas însărcinată și au amânat acest eveniment care, iată, în sfârșit a devenit realitate. ‘O să fie o cununie intimă, cu oamenii foarte apropiați, nu mai mult de 20 de persoane. O facem doar pentru noi’, spunea Gabriela Cristea în urmă cu un an. Nunta va fi urmată la scurt timp de botezul micuței Thea Iris, ce va avea loc la începutul lunii septembrie. Fetița cea mare a cuplului, Bella Victoria Margot, a venit pe lume în toamna lui 2017, ca o minune a naturii în care Gabriela Cristea nu mai spera, după mai multe fertilizări in vitro eșuate.