Radio Simplu

Iată cum putem detecta energiile negative din casă cu ajutorul unui singur pahar cu apă

Dacă simțiți că în casa dumneavoastră există energii negative, există câteva tehnici prin care le puteți depista. Cu ajutorul unor trucuri extrem de simple veți putea lua și măsuri în acest sens. Curățarea energetică periodică poate menține armonia în casă dumneavoastră!

CE REPREZINTĂ ENERGIA CASEI?

Căminul este spațiul în care există unitatea familiei, așa că în felul acesta energiile tuturor membrilor se unesc. Emoțiile, sentimentele și gândurile nu doar emană energii, ci le și atrag.

Energiile negative apar în casa noastră din mai multe motive. Membrii familiei sunt actorii principali, chiar dacă și prietenii sau vecinii influențează. Chiar și mediul în sine ne poate afecta.

Puteți detecta energiile negative prin mai multe metode. Banii încep să scadă, norocul nu mai este de partea dumneavoastră iar relațiile între membri sunt tensionate. Pe lângă această lipsa de armonie între membrii, chiar și animalele încep să se comporte ciudat. Veți observa cum devin mai anxioși sau încep să plângă din senin, iar plantele vor începe să se usuce.

Veți observa toate aceste simptome, așa că este important să aveți o metodă de detectare a energiilor.

În primul rând este important să analizați aspectele casei dumneavoastră. Dacă pur și simplu nu gășiți punctul care declanșează problemele, atunci aflați prin vibrații:

1. Luați un pahar din sticlă transparență și fără modele. Trebuie să țineți minte că nu îl veți mai putea folosi. Dacă puteți, achiziționați o veselă specială pentru asta.

2. Puneți în 1/3 din pahar sare de mare.

3. Puneți 1/3 din pahar oțet alb.

4. Umpleți până sus cu apă.

5. Puneți apoi paharul în camera în care credeți că există cea mai mare încărcătură de energie negativă. Poate fi spațiul în care primiți vizite.

6. Așezați-l într-un loc ascuns și lăsăți-l să stea timp de 24 de ore. Este important că acest pahar să nu fie atins în toată această perioadă.

7. A două zi trebuie să verificați paharul.

– Dacă paharul este identic, atunci nu există energii negative. Puneți alt phar, în altă camera și repetați procedura.

– Dacă observați că paharul este gazificat sau are nuanțe ciudate, atunci trebuie să curățați energia. Aruncați conținutul în toaletă și trageți apă!

Repetați pentru fiecare camera din casă!