Radio Simplu

„Ia zi, Cornelus! Este adevarat?” Un roman plecat la munca in Belgia isi prinde nevasta cu amantul in pat! Ce a urmat depaseste orice imaginatie

Un bărbat plecat la muncă în Belgia şi-a prins nevasta în pat cu altcineva. Întors în ţară, un român a avut parte de o surpriză neplăcută, când a ajuns acasă, în dormitorul lui se afla soţia, în ipostaze intime cu…Corneluş. Şocat de ceea ce vede, a scos telefonul şi a început să filmeze tot momentul, cerându-i explicaţii soţiei sale, care nu recunoştea absolut nimic.

“Aşa se face, zi-mi, aşa se face? Ştiai că vin? Ia zi Corneluş, este adevărat ce te-am întrebat? Adu-i un pahar de apă. Este adevărat, draga mea? Copiii ce face, închişi în cameră? Deci, casă făcută de mine, tot făcut de mine… Ştiai că sunt acasă, că am ajuns în ţară?”, o întreba întruna bărbatul.

Fata a rămas în pat şi asculta tot ceea ce îi reproşa bărbatul ei, însă susţinea vehement că nu s-a întâmplat nimic între ea şi Corneluş. “Nu fac nimic! Vezi că fac ceva? De ce mă filmezi acum?”, a fost răspunsul tinerei.

“Te filmez ca să te pun pe Facebook. Uite nevasta mea, bărbatu’ plecat la muncă în Belgia şi ea ce să facă, se arde…cu cine? Hai, stai acolo, iubiţi-vă, sărutaţi-vă”, a conchis bărbatul înşelat.