Radio Simplu

Horoscopul zilei de miercuri, 15 august 2018. O nouă dragoste se înfiripă

Horoscopul zilei de miercuri, 15 august 2018. Dacă pentru o zodie este posibil să se înfiripe o nouă dragoste, alta se va lupta cu propria conștiință, după o greșeală destul de gravă din viața de cuplu. Flirturi, fie și doar de dragul distracției, sunt prezise și pentru o altă zodie, care poate este plictisită de lipsa de atenție din partea persoanei iubite.

Horoscopul zilei de miercuri, 15 august 2018. Berbec

Berbecii vor începe să se îngrijoreze cu privire la viitorul lor în plan profesional, din cauza unui zvon care va circula la locul de muncă. Însă, cel mai probabil, acel zvon se va dovedi a fi fals.

Horoscopul zilei de miercuri, 15 august 2018. Taur

Taurii se vor confrunta cu agitație și tensiune la locul de muncă. Este foarte important pentru acești nativi să rămână neutri și să se ferească să participe la orice conflict care ar putea să apară.

Horoscopul zilei de miercuri, 15 august 2018. Gemeni

Gemenii vor întâlni o persoană care le poate fi partenerul ideal în plan profesional. Totul va merge ca pe roate, iar nativii în zodia Gemeni se vor simți extrem de entuziasmați de această viitoare colaborare.

Horoscopul zilei de miercuri, 15 august 2018. Rac

Racii vor fi urmăriți de romantism și de complimente pe tot parcursul zilei, inclusiv la serviciu, unde colegii le vor aprecia înfățișarea radiantă.

Horoscopul zilei de miercuri, 15 august 2018. Leu

Leii se vor simți învingători, după ce vor face ceva destul de complicat, fie că este vorba despre soluționarea unei probleme la serviciu sau despre repararea unui dispozitiv ori a unei mașini sau despre pregătirea unei adevărate opere culinare. Orice sarcină va fi floare la ureche pentru acești nativi!

Horoscopul zilei de miercuri, 15 august 2018. Fecioară

Fecioarele vor începe să vorbească cu o persoană specială, fără a avea inițial interese romantice. Însă, este foarte posibil ca acești nativi să stabilească o legătură puternică cu această persoană, cu care vor vorbi despre orice, existând interes reciproc. Astfel, se poate înfiripa o nouă dragoste.

Horoscopul zilei de miercuri, 15 august 2018. Balanță

Balanțele vor realiza că au uitat ceva important în viața personală. Acestor nativi le este recomandat să lase totul și să facă o prioritate din acel ceva – poate că este vorba despre un eveniment în familie, despre o zi de naștere ori despre o promisiune importantă pe care au făcut-o unei persoane dragi.

Horoscopul zilei de miercuri, 15 august 2018. Scorpion

Scorpionii își vor vedea de interesele lor. Dacă persoana iubită nu le-a demonstrat atenție și dragoste în ultima vreme, aceștia vor flirta cu altcineva, chiar dacă nu își doresc o nouă relație. În orice caz, Scorpionii vor face ceva ca să scape de plictiseală.

Horoscopul zilei de miercuri, 15 august 2018. Săgetător

Săgetătorii se vor simți obosiți la serviciu. Lor le este recomandat să își petreacă seara relaxându-se alături de persoana iubită, poate vizionând un film acasă. Acest moment intim va fi și prilejul pentru ca Săgetătorii să rezolve o problemă ce le-a provocat tensiuni în viața de cuplu în ultima perioadă. Este posibil să fie vorba despre o gelozie nefondată.

Horoscopul zilei de miercuri, 15 august 2018. Capricorn

Capricornii sunt predispuși să facă multe greșeli în privința calculelor, pe tot parcursul zilei. Cel mai bine pentru ei este să amâne aceste calcule pe care trebuie să le facă sau să primească ajutor din partea unei persoane de încredere.

Horoscopul zilei de miercuri, 15 august 2018. Vărsător

Vărsătorii vor adopta o nouă lege pentru ei înșiși, poate una legată de dorința lor de a căpăta silueta la care visează de multă vreme.

Horoscopul zilei de miercuri, 15 august 2018. Pești

Peștii vor avea de înfruntat un inamic teribil – propria conștiință, în urma unei greșeli de ordin moral – de exemplu, o minciună destul de gravă pentru a salva relația cu persoana iubită. Acești nativi vor trebui să își învețe lecția și să nu repete această greșeală, care le poate aduce suferință.