Radio Simplu

Horoscopul zilei de 18 august. Berbecii au cheltuieli

Horoscopul din 18 august vă recomandă să nu vă neglijați sănătatea și relațiile cu cei jur. Se poate ajunge la rupturi ireparabile.

O zodie primește marea lovitură în dragoste și simte din plin ce înseamnă să fii dezamagit de persoana dragă. Pare că cel mai adânc coșmar s-a transformat în realitate, deoarece nici capitolul financiar nu se arată promițător.

Horoscop 18 august Berbec

Aspectele financiare necesare unei călătorii reprezintă subiectul acestui sfărșit de săptămână. Însă este bine să-ți achiți datoriile curente, de genul facturi, impozite, amenzi și abia apoi să planifici cheltuieli pe altele.

Poate fi nevoie să aloci o sumă importanta de bani și pentru un curs, un program de instruire personală sau profesională plănuit mai demult. Ai încredere ca te vei discurca cu toate cheltuielile!

Horoscop 18 august Taur

În relațiile parteneriale intervin modificări in zilele acestui weekend. Probabil că îți schimbi deciziile privitoare la actiunile comune plănuite mai demult cu partenerul de viata sau, intr-o relatie profesionala apar informații noi care răstoarnă mersul actual al unei colaborari.

Este bine sa te adaptezi situatiei. Chiar daca anumite chestiuni te deranjeaza, ele sunt momentane si astfel totul se va aranja foarte bine.

Horoscop 18 august Gemeni

Se pare ca iti vei continua activitatea profesionala la sfarsitul acestei saptamani, tinzand sa neglijezi faptul ca sunt zile libere si ar fi bine sa te relaxezi in familie.

Se recomanda prudenta in comunicare, intrucat sunt sanse de galceava cu oricine. Sanatatea este vulnerabila, de aceea rezerva-ti momente de odihna. De evitat consultatiile, analizele medicale si inteventiile chirurgicale pe cat posibil!

Horoscop 18 august Rac

Sunt șanse să te distrezi copios la finalul acestei săptămâni, alaturi de persoanele dragi. Totul este să ții cont și de propunerile lor vizavi de activitățile recreative pe care le-ați putea desfășura împreuna.

Evita excesele de orice fel, intrucat sanatatea este vulnerabila si se pot evidentia afectiuni ale sistemului respirator si sistemului digestiv. Ceva neplaceri dinspre partenerul de viata sau dinspre colaboratori.

Horoscop 18 august Leu

Dorința de a fi acasă împreună cu familia sau cu neamurile apropiate este mare și ușor de îndeplinit la sfârșitul acestei săptămâni.

Este posibil ca datorita unor probleme de sanatate sa fii nevoit sa te ingrijesti serios sau cineva drag sa aiba nevoie de sprijinul tau intr-o problema personala. Ingrijeste-te si pe tine, dar ai grijă și de membrii familiei! Sunt momente deosebite pentru segmentul domestic.

Horoscop 18 august Fecioara

Weekend-ul iti aduce aproape rude si prieteni dragi. Sunt posibile discutii, intalniri amuzante, dar si stabilirea unor activitati comune fie in domeniul profesional, fie in plan personal. In special femeile vor dori sa vorbeasca cu tine, dar fi prudent. Surprizele din partea acestora pot fi deosebite si unele chiar neplacute. Linistea si confortul casei iti sunt cei mai buni aliati. Odihneste-te si evita sa iti divulgi intentiile.

Horoscop 18 august Balanta

La finalul acestei saptamani se intrezaresc cheltuieli, dar ai si bani pentru ele. Este posibil sa primesti salariul sau niscai favoruri dinspre segmentul profesional si astfel sa te poti bucura in voie de cumparaturi. Bine este sa urmezi o lista de prioritati si chiar sa te gandesti la un plan de economii.

La locul de munca ai multe de facut, trebaluiesti continuu, insa plata aferenta eforturilor depuse lasa de dorit.

Horoscop 18 august Scorpion

Ai putea considera sfârșitul acestei săptămâni ca pe o sărbătoare personală, de genul ziua ta de naștere. Sunt momente bune pentru a-ți regândi planurile de viață, relațiile și felul în care să te raportezi la evenimentele înconjuratoare.

Gândește-te ce anume ai dorit să realizezi și nu ai avut curaj sau posibilități și îndrăznește acum să depășești falsele bariere construite cu grijă de propria-ți persoană cu mult timp în urmă.

Horoscop 18 august Sagetator

Odihnește-te la finalul acestei săptămâni și lasă grijile deoparte. Se pot evidenția oboseală, afecțiuni vechi sau pur și simplu gândurile neliniștitoare năvălesc în mintea ta când te aștepți mai puțin. Starea de bine îți este oferită de faptul că ești susținut material și moral de cei dragi sau de gândul că ai ceva economii puse bine, cu multă atenție de tine.

Plimbă-te în aer liber, tăifăsuiește cu cineva de încredere și visează cu ochii deschiși. Capitilul amoros suferă schimbări dramatice. Horoscop zilnic 18 august – dezamăgire în dragoste, trădare, despărțire.

Horoscop 18 august Capricorn

Întâlnește-te cu prietenii, caută să vorbești cu multă lume și lasă-te purtat de discuții banale în zilele acestui sfârșit de săptămână. Poți afla informații noi și utile. Posibil ca partenerul de viață sau colaboratorii din segmentul profesional să-ți zădărnicească planurile de socializare.

Cu puțin efort și bunăvoință te vei descurca cu toată lumea. Duminica este bine să te odihnești, pentru că se pot evidenția afecțiuni mai noi sau mai vechi.

Horoscop 18 august Vărsător

Socializezi cu multă lume în zilele acestui weekend, fapt ce îți va aduce informații utile. La rândul tău vei reuși să ajuți pe mulți cu sfaturi și soluții viabile.

Unii vor încerca să te destablizeze emoțional, fie iscodindu-te prin întrebări deosebite, fie remarcându-se prin gesturi necuviincioase. Ai încredere că te vei descurca în orice situație și cu orice personaj care dorește, mai mult sau mai puțin vizibil, să te necăjească.

Horoscop 18 august Pești

Finalul acestei săptămâni îți aduce în preajmă multă lume, în special persoane din mediul profesional. Sunt posibile discuții ample pe teme vechi, care acum revin pentru reformulări sau îmbunătățiri serioase.

Este bine să fii prudent și să asculți atent cele prezentate, întrucat afli informații care îți vor fi de folos multă vreme de acum încolo. Îngrijește-ți în continuare sănătatea!