Radio Simplu

Horoscopul toamnei pentru fiecare zodie, prezentat de Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul toamnei pentru fiecare zodie în parte.

Berbec. Vor lăsa deoparte distracțiile și se vor obliga să se refugieze mai mult în muncă pentru că e exact norocul lor. Muncesc mult, dar muncesc pentru bani. Ceea ce vor face în aceste trei luni e ceva hotărâtor pentru viitorul lor.

Realizările în carieră, dacă nu i-au mulțumit în locul de muncă unde și-au desfășurat activitatea, pot foarte bine să caute ceva mai avantajos. Profitați și încercați să vă autopromovați pentru că există această șansă în această perioadă.

Taur. Până în 20 septembrie, nu aveți spor la nimic. Ai senzația că trăiești undeva și timpul stă în loc. Strângeți din timp și mergeți mai departe. După 20, veți avea beneficii la muncă, îndreptați niște greșeli. Din noiembrie, apare succesul în dragoste. Decideți ce vreți anul acesta pentru că e anul universal, anul de a întemeia o familie, de a găsi o nouă poveste de dragoste.

Gemeni. Ei sunt oscilanți, dualiști, iar așa e și perioada. Când au noroc cu carul, când apar tot felul de întâmplări neprevăzute. Au succes în dragoste, în comunicare. Mulți se întorc la un vechi loc de muncă.

Rac. E unul dintre cele mai norocoase zodii în această perioadă. Sunt ajutați să facă rost de bani mai mulți, să-și acopere unele datorii. Dragostea e peste tot. Racii singuri au mai mulți pretendenți. Multe câștiguri au în această perioadă.

Leu. Va profita de oportunități pentru că are multe avantaje, în familie, în societate și mai ales în dragoste. Tot ce se întâmplă e cu efect pe termen lung. Faceți-vă prieteni, dar fiți mai selectivi.

Fecioară. Schimbări masive, ocazii, dar toate acestea sunt la latitudinea voastră. Voi trebuie să vedeți ce situații vreți să acceptați. Ochii mari, atenție la oferte, selectați ce e mai bine pentru voi. Muncă multă, chiar o carieră nouă și multe proiecte de viitor.

Balanță. Trebuie să se bazeze numai pe forțele lor pentru că norocul și-l vor face singuri. Nu așteptați milă și pomană. Nu vă asumați obligații pentru că vor veni foarte multe cereri. Nu o să fiți în stare să le faceți pe toate. Pot apărea foarte multe colaborări. Încercați să vă faceți un program ca să aveți timp și pentru voi.

Scorpion. Este favoritul unui an de zile de acum încolo. Se vor împăca cu cei cu care au avut divergențe. Vor încerca să se implice într-o relație nouă dacă în spate au avut o relație incertă. Decideți-vă ce vreți să faceți. Luați o decizie bună. Din octombrie, apar multe avantaje în toate deciziile pe care le luați. Gândiți bine ce e bine pentru voi.

Săgetător. Încep schimbările pe latura profesională. Veți avea și provocări din sfera familiei. Trebuie să fiți mult mai calmi și liniștiți. Tensiunile în familie se pot aplana dacă dați dovadă de calm. Pierderi de bani în a doua parte a lui septembrie. Dragostea trece undeva în plan secund, dar când simțiți că schipătați vine partenerul/ partenera și vă ajută.

Capricorn. Muncă, muncă și iar muncă. Muncesc și de bunăvoie și în folosul altuia. Acceptă să fie recompensat, dar acum nu așteaptă acest lucru. În septembrie, vor avea multe evenimente. Pot apărea multe întâlniri neprevăzute.

Vărsător. E puțin tensionat, caută să vină cu reproșuri asupra prietenilor. Încercați să pătrați bunele relații cu ceilalți. Căutați să aveți liniște.

Pești. Un noroc extraordinar. Au zile frumoase, cu multă dragoste. Octombrie și noiembrie.. sunt mari șanse pentru un joc nou acolo unde se dorește.