Radio Simplu

Horoscopul complet Minerva pentru săptămâna 31 decembrie 2018 – 06 ianuarie 2019

BERBEC

Par sa fie din ce in ce mai linistiti, mai degajati, mai preocupati sa-si traiasca viata si sa nu le mai pese de probleme, lucru excelent pentru psihicul lor, scrie revistateo.ro.

TAUR

Sa renunte la orice idee cu care nu rezoneaza sau daca simt ca nu sunt suficient de bine pregatiti pentru a merge mai departe cu propriile lor gesturi, cautari si calatorii sentimentale, sa se opreasca.

GEMENI

Nici acestor nativi nu le este prea moale saptamana aceasta. Trebuie sa se elibereze de ceea ce nu le mai serveste. Fac parte din grupul oamenilor care vorbesc o limba universala si sunt capabili sa poata decoda orice limbaj.

RAC

Ar trebui sa spun ca sunt multumiti, dar din pacate nu se intampla asa. S-ar putea sa fie implicati intr-un demers artistic si ei sau intr-un parteneriat romantic care sa le schimbe perspectivele asupra vietii.

LEU

Chiar daca li se pare ca isi vad amenintate pozitia sociala si cariera, sa nu se ambaleze deoarece este doar o impresie. De asemenea, traiesc acut senzatia ca cineva are ceva cu ei, lucru total eronat, dar din cand in cand mai sufera si ei de mania persectiei, asa ca trebuie sa ii luam cum sunt, nu cum am dori sa fie.

FECIOARA

Acesti nativi pastreaza linia de saptamana trecuta. Au multe de vindecat. Totodata, ii sfatuiesc sa fie atenti la problemele de sanatate pe care, cu toata grija lor, le-au ignorat.

BALANTA

Multe dintre aceste provocari au legatura cu partea spirituala a vietii. Se vor conecta cu cei dragi intr-un animit fel si la un alt nivel, fie prin incercarea unor lucruri noi, fie mutarea intr-o alta localitate sau in alta tara sau, pur si simplu, plecarea la casa lor.

SCORPION

Acestor nativi inca le merge bine, poate cu un accent ceva mai restrictiv pentru femeile Scorpion care, saptamana aceasta, se pot confrunta cu acte care tin de legalitate, cu actiuni juridice indreptate impotriva lor pe nedrept si pentru care vor muta si muntii din loc, daca trebuie, ca sa-si demonstreze nevinovatia.

SAGETATOR

Spuneam si saptmana trecuta ca pentru acesti nativi lucrurile s-au degajat si ei simt asta, mai ales la nivel profesional si financiar, si as spune ca si la nivel sentimental.

CAPRICORN

Foarte interesant, doua aspecte aparent contradictorii in tema astrala a acestor nativi. Pentru unii dintre ei aceasta ar putea fi sansa vietii in doi.

VARSATOR

Ceea ce pana acum le-a dat stabilitate ar putea veni sa-i destabilizeze printr-o nevoie interioara de a acumula informatii, de a citi, de a sti mai mult, de a categorisi, de a analiza si a sintetiza.

PESTI

Acesti nativi isi vor concetra, in continuare atentia si in aceasta saptamana, pe cultivarea relatiilor si a sustinatorilor pe care ii au mai ales ca s-ar putea simtiabandonati in vreun fel. Ba, as spune ca sunt la un pas sa mai castige.