Radio Simplu

Horoscopul astrologilor pentru urmatoarele luni! Saturn in Capricorn. Astrele ofera o lectie acestor 7 zodii

Saturn in Capricorn are capacitatea de a transforma totul, recomandam sa concepeti un plan deoarece aceste proiecte vor fi pentru urmatorii 29 de ani.

In urma tranzitului Saturn in Capricorn, multi vor invata sa traiasca cu adevarat, sa aprecieze ceea ce au dobandit, sa constientizeze daca ura le este de folos, ne vom intoarce la obiceiurile de demult.

Saturn inseamna reguli, munca grea, restrictie, rabdare, structura. Saturn are capacitatea de a transforma totul in jurul nostru, daca evident vom munci pentru a realiza ceea ce ne propunem.

In caz contrar, ne va oferi o lectie dura, in urma careia vom reveni cu picioarele pe pamant. Cei care au muncit ani la rand dar si cei au profitat de munca lor acum vor fi scosi in fata, nimeni nu va mai profita de ei, cu alte cuvinte, se vor razvrati.

Pana la sfarsitul tranzitului lui Saturn, toti ne vom schimba atitudinea asupra unui domeniu din viata noastra.

BERBEC

Tot ce ati conceput la nivel de viziune, sub influenta lui Pluto pana acum, in urma acestui tranzit va fi dus la superlativ, de aceea recomandam gestionarea cu atentie a energiei.

Uranus va trece in casa a II-a, a banilor, prin urmare va aduce belsug si sume mari de bani tocmai pentru a va oferi posibilitatea de a fi promovat la locul de munca sau a va indeplini visele. Abia dupa 30 de ani o sa vedeti ca tot ce ati gandit in aceasta perioada cu Saturn in Capricorn a fost de bun augur.

TAUR

Nativii Taur, in urma acestui tranzit, vor evolua pe plan intelectual, de aceea cei ce nu au avut posibilitatea de a studia ceea ce ii pasiona, acum pot sa mai inceapa o facultate.

Daca pana acum ei mergeau pe principii clare, logice si bine argumentate, schimbarile aduse de planetele mari pentru urmatoarele luni ii pun in situatii inedite, ei vor renunta la acele principii filosofice consacrate pentru a experimenta.

Va fi destul de greu, mai ales ca vor fi nevoiti sa renunte la morala, incercand sa adopte o atitudine detasata. Alti nativi Taur pot sa isi schimbe religia, fie prin casatorie cu un partener de alta religie, fie fiind inspirati in urma unei calatorii.

GEMENI

Saturn in Capricorn pentru nativii Gemeni aduce castiguri financiare, aceste sume venite de pe urma unor speculatii pot sa fie inmultite, dar de cele mai multe ori ulciorul nu merge de multe ori la apa, prin urmare, recomandam evitarea speculatiilor, mai ales ale celor ce irita legea, deoarece Saturn nu umbla cu astfel de lucruri.

Nativii Gemeni ce stiu ca sunt dependenti de ceva sa ia aminte, caci pe parcursul urmatoarelor luni, totul va functiona astfel incat ei vor renunta la acele placeri costisitoare, poate chiar cu pretul sanatatii.

RAC

In urma tranzitului Saturn in Capricorn, multi vor invata sa traiasca cu adevarat, proiectele initiate acum vor fi pentru urmatorii ani:

Saturn, plasat in casa casatoriei, se va manifesta asemenea unui cutremur in casniciile ce nu mai au nimic solid, de fapt cred ca acesti nativi vor avea si ei puterea sa spuna STOP acolo unde lucrurile nu mai merg.

Relatiile care au mers din inertie, in urmatoarele luni vor inceta, pe cale amiabila, vestea buna este ca acesti nativi vor intalni la scurt timp alta persoana care sa ii faca sa simta ca recupereaza timpul pierdut.

LEU

Daca in ultimii ani nativii Leu au simtit ca muncesc in zadar, ca eforturile lor sunt in zadar, acum a venit si vremea lor

Saturn in Capricorn vine cu rasplata pentru cei ce s-au implicat, dar si cu lectii dure

In urma tranzitului Saturn in Capricorn multi vor invata sa traiasca cu adevarat, proiectele initiate acum vor fi pentru urmatorii ani:

FECIOARA

Cu Saturn in Capricorn, Fecioara il va avea pe Saturn plasat in casa iubirii, prin urmare va fi mult mai selectiva

Saturn in Capricorn vine cu rasplata pentru cei ce s-au implicat, dar si cu lectii dure

In urma tranzitului Saturn in Capricorn, multi vor invata sa constientizeze daca ura le este de folos, proiectele initiate acum vor fi pentru urmatorii ani:

Fecioarele ce au un talent din nastere si nu a fost valorificat, in urma acestui tranzit vor iesi in lumina reflectoarelor, vor primi aprecieri si incurajari.

BALANTA

Nativii din Balanta ce au ceva resurse financiare acum vor dori sa faca investitii pe termen lung

In urma tranzitului Saturn in Capricorn, multi vor invata sa traiasca cu adevarat, proiectele initiate trebuie sa fie bine analizate.

Balantele vor avea pe Saturn plasat in casa a IV-a, a familiei, prin urmare vor fi sanse mari ca sa isi ia ramas bun de la cineva drag, aceasta suferinta ii va maturiza, vor prelua ei conducerea casei.