Radio Simplu

Horoscop zilnic pentru 4 mai 2020 – previziuni complete

Horoscop luni, 4 mai 2020. Află cum începi săptămâna, în funcție de zodia ta. Ce îți rezervă astrele pentru această zi.

Previziuni complete pentru toate zodiile. Ziua de luni este aducătoare de noroc pentru câțiva nativi, dar unii dintre ei vor avea de confruntat probleme. Per ansamblu, e o zi bună pentru activități în aer liber, pentru lucru manual și construcții. Nu este o zi grozavă pentru bani și nici pe plan sentimental nu sunt favorizate schimbările.

Horoscop 4 mai. Ce zodii au noroc
Berbec

Pentru nativii zodiei Berbec, începutul de săptămână aduce anumite frământări pe planul profesional. Din păcate, nu e un moment bun pentru schimbare și vor renunța la ideea de a porni pe un nou drum. Deocamdată, e bine să păstrăm lucrurile așa cum sunt.

Taur

Taurii au o zi frumoasă pe plan sentimental, pentru că simt, în sfârșit, că se conectează cu partenerul. Este o zi bună pentru a face planuri, pentru a stabili detalii pentru viitor, vacanțe, căsătorii sau copii.

Gemeni

Pentru nativii zodiei Gemeni, luni va fi efectiv o zi de coșmar. De mult n-au mai trecut prin atâtea stări emoționale într-o perioadă scurtă de timp. Din păcate, o să fie obositor și dificil să rezolve toate problemele care se ivesc.

Citește continuarea pe www.redactia.ro