Radio Simplu

Horoscop zilnic: luni, 9 ianuarie 2023. Berbecii dau de o mini-comoară!

Horoscopul zilei de luni, 9 ianuarie 2023: ce se întâmplă cu fiecare zodie la debutul unei noi săptămâni din acest an? Iată răspunsurile!

Luni, 9 ianuarie 2023, vine cu prilejul de a renunța la multe lucruri neplăcute pentru câteva zodii. Află din horoscopul zilnic ce te așteaptă.

Horoscop pentru luni, 9 ianuarie 2023
Berbec. Starea ta de spirit se poate transforma de la o oră la alta. Afli niște informații și, în funcție de ceea ce ți se spune, ești nevoit să acționezi. Poți să cucerești o mini-comoară, așa că fii atent pe unde pășești!

Taur. Te pui bine cu cine nu trebuie și vei realiza asta la finalul zilei. Ai parte de un debut al săptămânii în care vei primi câteva lecții importante de viață.

Zodia Gemeni. Tonul face muzica! Acest proverb ți se va potrivi toată ziua, căci ai tendința să ridici vocea chiar și când vrei să transmiți ceva pozitiv.

Rac. Lupți pentru o cauză pierdută, dar un astfel de rebel ești tu. Te trezești la final de zi că eforturile tale au fost în zadar.

Leu. E bine să te obișnuiești din timp cu niște schimbări, mai ales în familie. Îți place, nu-ți place, trebuie să te adaptezi vremurilor.

Capricornii se ceartă la muncă
Zodia Fecioară. Relaxare și voie bună! Așa trebuie să arate ziua de luni, 9 ianuarie, pentru tine. Nu forța nota. Mai bine odihnește-te în loc să exagerezi cu munca.

Balanță. Nimic nu se compară cu o zi petrecută alături de colegii de la muncă. Aveți multe să vă spuneți, mai ales că pe mulți îi reîntâlnești pentru prima oară pe acest an.

Scorpion. Faci ce faci și ajungi tot la secretomanie. Săptămâna începe cu o variantă plină de taină a persoanei tale. E bine dacă alegi să taci și să faci, fără să împărtășești cu nimeni ce ai de gând.

Săgetător. Ai atât de multe lucruri de oferit celor din jur, iar ziua aceasta e potrivită pentru a rupe anumite bariere.

Capricorn. Certurile te pot zgudui un pic emoțional. La serviciu, nu toată lumea a pășit cu dreptul, se pare, în noul an.

Vărsător. Știi foarte bine care îți este locul și alegi să privești anumite desfășurări de situații de la distanță. E o decizie înțeleaptă.

Pești. Dragostea poate bate la ușa ta în a doua jumătate a acestei zile. Nu trebuie decât să îți deschizi inima!