Radio Simplu

Horoscop zilnic, 29 noiembrie 2019. Vesti bune pentru trei zodii. Sagetatorii primesc daruri

Horoscopul zilnic din 29 noiembrie aduce vești noi despre fiecare zodie în parte. Bani, pentru Gemeni și Săgetători, succes profesional pentru capricorn. Ce anunță horoscopul zilei de vineri pentru toate zodiile

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 29 noiembrie 2019 Berbec

Jupiter ajunge în casa carierei din horoscopul tău general. Asta semnifică faptul că se deschide o perioadă propice pentru a pune în aplicare cunoștințele și experiența, de viață și profesională deopotrivă, pe care le-ai acumulat în ultima perioadă. Caută să-ți reactivezi toate cunoștințele dobândite și nu te da înapoi de la nimic. Se pot relua discuții profesionale vechi sau secvențe din sarcini de lucru considerate finalizate de mult. Prudență, răbdare, toleranță!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 29 noiembrie 2019 Taur

Jupiter va ajunge în casa călătoriilor și a studiilor din horoscopul tău general, motiv numai bun ca în următoarele luni să te concentrezi mai mult pe perfecționarea pregătirii tale, să participi la schimburi de experiență sau să dezvolți relații cu profesioniștii din străinătate. Călătoriile sunt recomandate, dar sunt favorizate numai acelea planificate de mult și care te ajută să rezolvi ceva urgent.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 29 noiembrie 2019 Gemeni

Jupiter va ajunge în casa banilor și a bunurilor de care dispui și/sau pe care le-ai câștigat în asociere cu partenerul de viață și/sau afaceri. Urmează să se deschidă o perioadă în care vor apărea multe oportunități de suplimentare a resurselor comune și/sau de valorificare a economiilor pe care le-ați realizat împreună în ultima perioadă. Prudență și discernământ! Dialoguri erudite cu persoane deosebite, planuri de călătorii sau de studii.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 29 noiembrie 2019 Rac

Jupiter ajunge în casa muncii în cea a parteneriatelor, semn că realizările profesionale ale următorului an și jumătate sunt mai substanțiale dacă antrenează, alături de contribuțiile tale, forțele unor persoane care gândesc la unison cu tine și cu care conlucrezi eficient. Urmărește așadar să te aduni cu cei cu care poți să dezvolți obiective și să faci pași siguri în direcția lor. În relația cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri vor reveni în discuție detalii vechi privitoare la mersul relației. Cheltuieli comune cu alții.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 29 noiembrie 2019 Leu

Nivelul productivității tale să crește destul de mult în următoarea perioadă de un an și jumătate. În felul acesta, și realizările tale pe acest plan se înmulțesc, ceea ce promite să aibă un efect pozitiv asupra parcursului tău în domeniu. Caută așadar să faci din carieră o prioritate pe viitor. În relația cu partenerul de viață sau de afaceri apar discuții pe teme financiare.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 29 noiembrie 2019 Fecioară

Relațiile de muncă și eficientizarea lor constituie o prioritate pentru tine. Concentrează-te pe armonizarea diferențelor de viziune și/sau mentalitate care există între tine și parteneriii de afaceri, colaboratori și clienți, iar apoi încercați să găsiți cea mai bună modalitate de a profita de oportunitățile financiare colective care se vehiculează acum. Evită sfaturile provenite de la cei care demonstrează foarte clar că sunt împotriva progresului tău.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 29 noiembrie 2019 Balanță

Dispui de suficientă creativitate pentru a eficientiza o serie de procese care au devenit monotone sau care nu mai conduc la rezultatele din trecut. În plus, sunt favorizate chestiunile de ordin imobiliar, indiferent dacă privesc vânzările, cumpărările sau închirierile de spații sau terenuri. Noutăți sentimentale și activități recreative alături de cei dragi.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 29 noiembrie 2019 Scorpion

Jupiter intră în casa comunicării din horoscopul tău general, potențându-ți vizibil abilitățile de exprimare și networking în decursul următorului an și jumătate. Ai putea ajunge în postura de a negocia și de a semna contracte foarte importante, care reprezintă bazele unor colaborări de mare perspectivă. Rămâi deschis la astfel de oportunități.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 29 noiembrie 2019 Săgetător

Nu vei duce lipsă, în următoarea perioadă de un an și jumătate, de oportunități de rotunjire a veniturilor și/sau de valorificare a economiilor pe care le-ai realizat prin intermediul unor investiții. Așadar, pare să te ocupe aspectul financiar destul de mult și în lunile care urmează. A doua parte a săptămânii îți aduce în atenție casa și treburile ei. Activități domestice alături de familie.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 29 noiembrie 2019 Capricorn

Te poziționezi cu mai mult succes în plan profesional, acolo unde trebuie să te promovezi și să atragi atenția asupra ta într-o manieră pozitivă. Se pare că nu îți lipsește stima de sine, ceea ce te sprijină să ai o atitudine asertivă, dar flexibilă în raport cu persoanele cu care derulezi afaceri sau cu care ți-ai dori să stabilești contact profesionale. Sunt posibile controverse și chiar obstacole din partea celorlalți vizavi de ceea ce vrei să întreprinzi.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 29 noiembrie 2019 Vărsător

Apar șanse de câștig, pe care îl realizezi fie prin intermediul activităților profesionale, fie prin cele pe care le desfășori în afara serviciului. Oricare ar fi situația, cert este că situația ta materială se îmbunătățește vizibil, ritm pe care îl poți cultiva și în zilele imediat următoare. Atenție că există conflicte mocnite la serviciu.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 29 noiembrie 2019 Pești

Sunt de așteptat progrese vizibile pe acest plan în următoarea perioadă de un an și jumătate. Cei(le) care le derulează deja ar puta să le extindă, iar dacă te gândești să îți lansezi o idee de afaceri, s-ar putea să o materializezi mai repede decât sperai. Rezervă momente pentru a te ocupa de un hobby și pentru relaxare în aer liber alături de cei dragi.