Radio Simplu

Horoscop TAROT ZILNIC MARTI 5 MAI 2020. Inspiratie mistica pentru calatoria vietii tale

Horoscop tarot  zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Iata mesajul zilei de marti 5 MAI 2020 pentru fiecare zodie!
Horoscop tarot zilnic BERBEC
5 de spade

Carte simbolizeaza conflictul, tensiunea, pierderea, infrangerea, castigul cu orice pret, tradarea. Atentie la pretul platit pentru anumite lucruri. Te poti bucura de o victorie, dar poti constata ca in spate au fost prea multe sacrificii. Analizeaza daca pretul pe care trebuie sa-l platesti pentru o anumita actiune nu este mai mare decat beneficiile rezultate.

Citeste-ti si horoscopul zilei aici!

Horoscop tarot zilnic TAUR
6 de bate

Cartea simbolizeaza recunoasterea publica, victoria, progresul, increderea de sine. Succesul este garantat de timpul si energia dedicate unui anumit scop. Dezvoltarea presupune performante acumulate de-a lungul timpului. Nu este exclusa o promovare sau un succes financiar.

Citeste-ti si horoscopul zilei aici!

Horoscop tarot zilnic GEMENI
Asul de spade

Daca ai de luat o decizie importanta, poate fi o idee sa te izolezi putin pentru a putea atinge constientizarea spirituala. Depaseste-ti limitele, gaseste-ti puterea interioara. Concentreaza-te pe ceea ce vrei cu adevarat.

Citeste-ti si horoscopul zilei aici!

Horoscop tarot zilnic RAC
Indragostitii

Ideile preconcepute sau vechi iti pun bete in roate cand este vorba de gestionarea unor situatii noi ori diferite sau cu rezolvarea problemelor curente. Este posibil sa nu ti se fi oferit oportunitatea de a face o alegere sau alta, chiar daca va trebui sa o faci acum sau cat de curand. Mai degraba ai fost tentat sau testat. De asemenea, s-ar putea sa-ti fie greu sa rezisti. Evita cat de mult poti sa iei o decizie definitiva in aceste zile.

Citeste restul zodiilor pe www.sfatulparintilor.ro