Radio Simplu

Horoscop TAROT ZILNIC JOI 7 MAI 2020. Inspiratie mistica pentru calatoria vietii tale

Horoscop tarot  zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Horoscop tarot zilnic BERBEC

Asul de pentagrame (inversata)

Cartea sugereaza manifestarea, oportunitatea financiara, prosperitatea. Daca iti apare inverata, ea atrage atentia asupra pretului pe care trebuie sa-l platesti pentru un succes. O victorie poate avea un cost prea mare, fie financiar, fie fizic sau spiritual.

Horoscop tarot zilnic TAUR

8 de cupe

Cartea simbolizeaza evadarea, dezamagirea, abandonul. Te poti simti descurajat. Planuri incepute cu mult entuziasm au fost abandonate din diverse motive. Te simti secatuit de energie. Si totusi, ce anume te-a determinat sa lasi totul balta? Poate ca te-ai speriat? Poate ca n-ai avut curajul sa mergi mai departe? Poate ca nu este momentul pierdut sa reiei acele planuri si sa le duci la bun sfarsit!

Horoscop tarot zilnic GEMENI

2 de cupe

Caduceul si Leul par a fi impreuna in acesta card, sugerand o uniune sanatoasa care duce la o transformare fizica si spirituala a fiecarui partener. Cartea simbolizeaza casatoria, juramintele, seriozitatea pe care o impuneun parteneriat, de afaceri sau romantic. Daca ai o relatie la inceput de drum, aceasta carte poate fi un semn ca e mometul sa treceti la un alt nivel. Sau, daca esti singur, ea iti poate da speranta ca jumatatea ta este undeva aproape si urmeaza sa o intalnesti in curand.

Horoscop tarot zilnic RAC

Marea Preoteasa

Pot exista momente in care te vei simti responsabil pentru tot ce nu este bine in acest Univers. Dar nu le poti rezolva tu pe toate. Relaxeaza-te, odihneste-te. Faptul ca iti pasa de oameni este un lucru bun, dar faptul ca vrei sa te transformi in salvator universal.

Citește continuarea pe sfatulparintilor.ro