Radio Simplu

Horoscop special: Ultimele doua saptamani cu puternicul MARTE in ambitiosul CAPRICORN

Marte a mai fost acum 2 ani in Capricorn, dar acum in anul 2020 acest tranzit NU este unul obisnuit de Marte in Capricorn pentru ca deja avem un numar record de planete in aceasta zodie : Jupiter, Saturn, Pluto si Nodul Sud.

Saturn si Pluto sunt de cativa ani aici, dar au mentinut focul mic, mocnind. Insa atunci cand Marte intra pe orice scena, sigur agita focul. Deci multe lucruri se vor intampla, cu siguranta. Si nu cu viteza mica, asta e sigur !

Cand Marte se asociaza cu o companie asa selecta, noi vom fi ca intr-un roller coaster. Marte e eroul care lupta pentru victorie, orice ar fi. El este ca un personj super-erou. Daca Marte in Leu ar fi, de exemplu, Superman, Marte in Scorpion ar fi Batman…ei bine, Marte in Capricorn ar fi, desigur, James Bond.

In aceasta zodie ambitioasa si total orientata spre rezultate, scop si performanta, Marte gaseste teren excelent pentru a se focusa sa isi manifeste energia imensa. Aici, pe teritoriul caprei ambitioase, Marte poate sa isi mentina natura sa exploziva si patimasa de a conduce si a initia, in timp ce adopta un ritm mai asezat si temeinic de a-si obtine scopul.

Capricornul pondereaza impulsivitatea lui Marte (cum, de exemplu, nu se intampla in Berbec) insa ii da ambitia sa ca, orice ar fi si oricat efort ar presupune, reusita sa fie unica optiune posibila. Daca nu avem o tinta clara, acum o vom gasi. Putine pot ramane nerealizate atunci cand avem claritate, suntem comisi, ne tinem de treaba si Marte e si in Capricorn!

Ce aduce zodiilor Marte in Capricorn 2020?

Marte in Capricorn 2020 pentru Berbec

Marte in Capricorn iti energizeaza foarte mult cariera ! Stilul tau, de regula, este acela de a sari orbeste si impulsiv inainte in proiecte, exact stilul coordonatorului tau Marte, dar acum a sosit acea perioada din an in care iti vei seta cu amanunutul obiective si vei veni cu un plan foarte realist si sustenabil pentru a le atinge. Planifica mai intai, actioneaza mai tarziu. Dupa ce ai un plan, poti trece la treaba (ce usurare pentru tine!). Incotro te indrepti, asadar?

Marte in Capricorn 2020 pentru Taur

Cu Marte in Capricorn, tranzit ce revine dupa doi ani, ai un timp perfect pentru a ataca un proiect de marketing sau media sau publicare, ori scopuri academice ambitioase dar chiar si planuri extinse de calatorie cu gust bun. Tranzitul te motiveaza ca nimeni altul sa iti expandezi orizonturile, sa iti extinzi aria de acoperire a vietii si sa dai viata celor mai indraznete idei pe care le ai. foarte bine, traieste viata la maxim pe aceste planuri si arata tuturor cine esti tu!

Marte in Capricorn 2020 pentru Gemeni

Marte in Capricorn dupa doi ani de zile inseamna pentru tine faptul ca a sosit momentul sa abordezi provocarile si oportunitatile financiare si sa nu accepti nu drept posibil raspuns. Acum e perioada ideala sa iti pui la punct taxele, datoriile, planurile pentru a face noi bani, sa iti organizezi actele si planurile financiare pentru un divort daca e cazul sau sa vii cu cele mai inteligente idei pentru a obtine acel imprumut valoros pentru planurile tale de viitor. Marte te si incinge in dormitor!

Vezi toate zodiile pe sfatulparintilor.ro