Radio Simplu

Horoscop special: SuperLuna plina florala 7 mai 2020 in SCORPION! Energii profunde si vindecatoare in stilul profundului Scorpion

Pe 7 mai 2020 avem o SuperLuna plina vindecatoare, sexy, savuroasa si intensa in profundul Scorpion. Am trecut prin multe cu totii in ultimul timp dar se anunta o portie de energie care sa vindece rani pe care le traim si de la cine sa vina decat de la nimeni altul : Scorpionul. In loc sa continuam stresul in care suntem, fiecare pe provocarea lui, se pare ca vom incepe sa ne vindecam…fizic, emotional, mental. Luna Plina in Scorpion este o SuperLuna pentru ca este foarte aproape de Terra si se vede mai mare si se mai numeste si „florala” in culturile populare stravechi. Ea ne va oferi o stare de compasiune mai mare, scotand din noi emotii vechi si adanci, dar vom avea puterea de a le procesa si de a le elibera.

Cand Luna este plina in Scorpion, avem intotdeauna Soarele in Taur, zodia opusa. De aici primim un contrapunct la intensitatea emotionala a Scorpionului, reamintindu-ne sa ramanem calmi si sensibili, cu picioarele bine infipte in pamant. Ar fi intelept si sa fim cu ochii pe cheltuieli, pentru ca Taurul si Scorpionul conduc si banii.

BERBEC
Este o Luna plina care iti aduce clipe placute, fericite si cu griji putine. Nu este fara provocari dar e nimic fata de altele prin care ai trecut. Luna plina este ca o cheie ce se potriveste perfect cu usa ce deschide un nou viitor pentru tine. Vei vedea ca ai aliati puternici care sunt pregatiti sa lupte alaturi de tine la nevoie. Ai visat sa lansezi campanii, sa ai activitate video, sa te duci inapoi sa inveti ceva nou la cursuri, sa ai o noua acreditare sau chiar sa te duci intr-o lunga calatorie ? Fa-o ! Exploreaza-ti optiunile, arunca undita si vezi ce pesti vei prinde fie in amor, fie in profit. Este un timp romantic ce iti deschide noi orizonturi si iti aduce speranta.

TAUR
Esti pregatit sa incepi un nou ciclu in cariera ta. Acum este momentul sa iti lansezi corabiile la apa, sa mergi spre acele evenimente sau spre acea promovare. Lucruri care au loc acum iti vor schimba imaginea publica si afecta reputatia pe termen lung. Deciziile pe care le iti trebuie sa se bazeze pe unde te vezi tu in viitor si tipul de imagine pe care vrei sa o proiectezi. Este o buna oportunitate sa spui lumii care iti sunt valorile, sa iti expui talentele si sa te ocupi de orice preocupari financiare dintr-o pozitie noua si mai puternica. Adu-ti valorile idealiste si talentele rafinate in ochi publici.

GEMENI
Sunt zile puternic sociale si pline de lume pentru tine sub Luna plina in Scorpion care iti vor colora interactiunile sociale pentru urmatoarea perioada. Esti inconjurat de oameni in fata carora sa lasi garda jos si sa iti lasi emotiile sa se arate si poti vedea ca ai parte de conversatii oneste si vindecatoare cu prietenii. Esti gata sa apesi pe butonul de reset pe aspecte ce presupun felul in care credeai ca te relationezi cu altii. Un vis nou se naste, chiar daca este inca in etape timpurii.

Citeste continuarea pentru toate zodiile pe sfatulparintilor.ro