Radio Simplu

Horoscop special: Mercur revine in Pesti dupa ce a mai fost si in februarie 2020! Ce aduce tranzitul in care Mercur e in exil si detriment?

Primul retrograd al anului 2020 a avut loc incepand cu 17 februarie si a fost al lui Mercur, planeta comunicarii, gandirii, tehnologiei, calatoriilor pe distante scurte.  Mercur a fost in Pesti din 3 februarie de unde a intrat retrograd, a ajuns in Varsator de unde a iesit din retrograd iar din 16 martie revine direct in Pesti. Mercur sta in Pesti pana pe 11 aprilie.

 

Mercur este mental si pragmatic, Pestii sunt visatori si intuitivi. Cand Mercur este in Pesti, procesele noastre de gandire devin mai vizuale, intuitive si cu imaginatie bogata. Suntem in special conectati la lumea emotiilor care ne coloreaza mult atat gandurile cat si stilul de comunicare. Banuim bine, ne exprimam prin imagini si luam decizii prin acel simt suplimentar. Suntem mult mai atrasi de informatiile care ne cresc nivelul de constiinta.

Nu este, totusi, chiar asa de rau cum poate parea la prima vedere. Pestii sunt cunoscuti pentru emotii, creativitate si intuitie, iar cu Mercur aici vom fi foarte visatori si sentimentali, cu capacitatea mentala ascutita puternic scazuta.

 

Vom si calatori mental in locuri minunate cat timp mentalul Mercur este nevoit sa se acomodeze din nou cu visatorul Pesti, dar nu ne va fi foarte usor sa comunicam exact ce gandim.

Darurile acestui tranzit constau in abilitatea de a ne folosi imaginatia pentru a explora o gama larga de experiente si posibilitati, insa reversul este acela ca nu vom fi in stare sa le descriem in totalitate asa cum am dori.

Asadar, desi aceasta energie nu e de prea mare folos pentru a ne conecta la ceilalti in stilul specific lui Mercur, beneficiul si recompensa vine sub forma de crestere interioara. Vei vedea lucrurile asa cum nu erai in stare sa le vezi pana acum si vei intelege concepte pe care nu le puteai compila in trecut, toate aceste schimbari ducand la o gama larga de imbunatariri in viata.

Taramul guvernat de Pesti este larg si adanc, iar cat timp acesta se uneste cu Mercur cel perceptiv, si noi vom fi norocosi sa inotam in acest vast ocean de imaginatie.

 

De ce este vitala imaginatia ? Pentru ca ea sta la baza oricarui viitor nou. Ce se naste in minte ca visare, dublat de o emotie minunata, este ca si lege de manifestare ca are toate sansele sa ajunga si materie, realitate.

Iata aici horoscopul general al saptamanii!