Radio Simplu

Horoscop special. Luna noua in Gemeni 2020, vineri 22 mai. Un nou inceput

Luna noua in Gemeni 2020 de vineri 22 mai nu e un eveniment peste care sa treci cu vederea. Este vremea sa-ti pui ideile in miscare. Gemenii, semn de aer, sunt condusi de activitatea mentala. Gemenii au nevoie constanta de stimulare, de oameni noi, de idei noi, pentru a le hrani curiozitatea.

Luna Noua in Gemeni din 22 mai 2020 aduce un nou inceput si o multime de optiuni. Luna noua in Gemeni iti de spatiul de care ai nevoie pentru a te informa si a decice. Colecteaza informatii, vorbeste cu cei care stiu si se pricep intr-un anumit domeniu, vezi ce anume ti se potriveste dintr-o conjuncture data. Luna noua in Gemeni aduce oportunitati, tine ochii deschisi si ramai flexibil. Daca urma sa semnezi un contract, sa cumperi aparatura electronica, sa lansezi o campanie sau un site web, acum este momentul sa o faci.

Incepe o noua afacere, inscrie-te la un curs, comunica cu prietenii si familia. Socializeaza ca sa intalnesti oameni noi. Fa pe cineva sa rada. Participa intr-o organizatie ce are o retea. Invata o limba straina. Cumpara un produs electronic care sa iti usureze viata.

Ramai flexibil si sa ai intotdeauna cel putin doua planuri de actiune pentru aceeasi situatie. Gemenilor le place sa aiba si alte optiuni, pentru a nu fi luat prin surprindere.

Iata ce aduce LUNA NOUA IN GEMENI 2020 pentru fiecare zodie:

BERBEC

Luna Noua in Gemeni de azi iti aduce o placuta schimbare de scenariu. Ai oportunitati multiple sa calatoresti si sa explorezi vecinatatile apropiate in zilele urmatoare, tot ce ai de facut este sa iti planifici itinerariul. Tine mintea deschisa. Orice te entuziasmeaza peste masura, documenteaza-te dar tine minte ca precautia este ca o protectie. Este bine acum si sa incepi un blog, un site, sa urmezi un curs sau sa te focusezi pe scris. Petrece saptamanile urmatoare adunand cat de multa informatie poti pentru ce te intereseaza. Vorbeste cu oamenii, mergi in locuri si fa-ti temele. Apoi abia vei putea sa iti iei o decizie in cunostinta de cauza.

TAUR

Luna Noua in Gemeni pentru tine este foarte mult despre ceea ce iti apartine. Este timpul sa ai o vedere detasata fara pasiuni si emotii inutile la ceea ce ai. Daca simti ca meriti o marire de venituri sau sa discuti despre moduri mai bune de a-ti gestiona proprietatile, acum este momentul. Poti avea mai multe moduri de a-ti castiga existenta si optiuni multiple despre cum sa cheltui ce ai castigat. Mentine mintea deschisa si un ochi pe cele mai functionale idei. Ai multe posibilitati deci de tine depinde sa decizi ce e mai important acum. Daca cineva iti forteaza mana intr-o directie, decizia finala iti apartine.

GEMENI

Luna Noua este in semnul tau si este timpul pentru un start proaspat. Acesta se arata a fi destul de adunat si coerent. Sunt multe cai ce se deschid pentru tine. Scrisul, calatoria, intelegerile, angajamentele si comunicarile explodeaza pe scena ta in zilele urmatoare ca sa te ajute sa iti pui planurile in actiune. Da, banii par o bataie de cap si nu esti total relaxat pe tema asta pentru ca nu depinde totalmente de tine. Esti plin de energie si vitalitate si multe depind doar de initiativa pe care alegi sa o iei.

Citește mai mult pe sfatulparintilor.ro

Loading...