Radio Simplu

Horoscop septembrie, octombrie și noiembrie 2018

După o vară plină și un început de toamnă cu numeroase surprize, astrele par să se alinieze pentru noi orizonturi, în special pe plan amoros. Ce ne rezervă horoscopul pentru toamna anului 2018, în lunile septembrie, octombrie și noiembrie.

Luna septembrie a început în forță și va aduce multe evenimente importante în viețile noastre. Octombrie pare să fie luna familiei, căci mulți nativi își vor dori să petreacă tot mai mult timp alături de cei dragi. Noiembrie începe tensionat pentru zodiile de Foc, însă lucrurile se liniștesc, iar veștile bune încep să apară.

Află ce este scris în stele pentru fiecare zodie!

BERBEC

În timpul toamnei din 2018, atenția ta va fi îndreptată în mare parte asupra familiei, conform horoscopului, scrie zodiata.com,

Indiferent de problemele apărute, îți vei trage energie din cei apropiați. Mai mult decât atât, Mercur e în zodia Scorpion și va avea o influență pozitivă asupra capacității tale de asimilare a informațiilor. Vei fi mereu curios, nu te va deranja să discuți despre unele subiecte considerate tabu.

TAUR

Atmosfera generală a toamnei 2018 va fi una foarte pozitivă. Poate din cauze relațiilor amoroase, dar poate are de-a face și cu realizările pe plan profesional, pe care această perioada ți le va oferi, notează sursa citată.

Vei avea mare succes pe plan profesional și financiar. Vei mai observă că ai capacități bune de organizare. În această perioada nu vei avea parte de surprize neplăcute în relațîi. Vei avea parte de armonie în întreaga familie.

Conform horoscopului, zilele mai scurte îi vor avantaja cei născuți sub această zodie în relaționarea cu alți oameni. Datorită influenței planetei Venus din Balanță, vei fi plin de carismă pentru cei din jurul tău. Nu te teme să foloseșți asta și în viață personală, dar și la locul de muncă. De exemplu, acum e timpul să vorbeșți cu superiorul tău despre o mărire de salariu.

GEMENI

Conform horoscopului, Gemenii vor fi mereu cu probleme în mijlocul anului. Poți întâlni lume nouă și asta te poate afecta pozitiv.

Indiferent dacă este sufletul tău pereche, un nou prieten sau o cunoștință de la locul de muncă. Vă veți înțelege imediat.

Nu e de mirare, deoarece Mercur din Leu te va influență pozitiv în relații pe toată durata toamnei. Datorită încrederii nou dobândite, vei avea succes și la locul de muncă. Acum este timpul să faci schimbări, dacă dorești. Probabil nu vei ști cu ce să începi, dar dacă reușești să îți eficientizezi timpul, îți vei atinge țelul.

Odată cu scurtarea zilelor, Gemenii vor începe să se calmeze din nou. După o perioada cu succese pe plan profesional, acum poți să te concentrezi mai mult pe relații.

Ai grijă de persoana iubită.

Trebuie doar să dai dovadă de inițiativă și să te revansezi pentru tot timpul petrecut la locul de muncă. Vei găsi armonia din nou. Relațiile noi vor înflori și ele.

RAC

Odată cu începutul toamnei în 2018, va începe o perioadă propice pentru carieră. Mercur va intra în Capricorn, deci nu vei duce lipsa de motivație. Vei avea un bun control de sine, lucru util în relaționarea cu oamenii.

Totuși, trebuie să ai grijă la sănătate în această perioadă deoarece poți avea răni minore. Când vine vorba despre viața personală, vei aprecia din plin prietenii și familia.

Te vei strădui să păstrezi armonia în relații. Acesta e o parte din motivul pentru care relațiile pe termen lung ale Racilor vor prospera la finele anului. Totuși, ai grijă să nu devii dependent de cei dragi, acest lucru te-ar putea afecta emoțional.

LEU

Toamna promite liniște pe plan profesional. Conform horoscopului, e timpul că Leii să acorde atenție relațiilor.

Venus în Balanță promite armonie și fericire. Deci, relațiile pe termen lung vor crește. Veți avea tot mai multă încredere unul în celălalt, nu te teme să treci la nivelul următor. Toamna din 2018 este perfectă – nu poți fi refuzat.

FECIOARĂ

Apropierea lunilor răcoroase vor aduce o nehotărâre în ceea ce privește întrebările importante. Dacă ai de luat o decizie majoră, mai bine o amâni, conform horoscopului.

Starea în relații pentru toamna din 2018 va fi una calmă și plină de armonie. Totuși, vei avea tendința de a te izola de restul lumii. Te vei exprimă din ce în ce mai dificil.

BALANȚĂ

Balanța va întâmpina toamna anului 2018 într-un mod pașnic, la locul de muncă nu trebuie să te grăbești, dar nici nu poți rămâne în urmă. Ar atrage atenția nedorită din partea superiorilor. Timpul liber îți e dedicat sporturilor, plimbărilor în natură sau cu cei dragi. Te vei încarcă de energie pe care o vei dori în prima jumătate a anului.

Influență lui Mercur din Fecioara, începe din Septembrie și îți va fi foarte utilă în carieră, dar mai ales în relațiile personale. Horoscopul îți sugerează că te vei descurca de minune în rezolvarea problemelelor care vor apărea, pe care le vei putea analiza instant și soluționa rapid.

SCORPION

Conform horsocopului, agitația din carieră va dispărea în toamna din 2018. Totuși, problemele minore vor apărea în relații.

Nu uită nu e cea mai bună idee să îți verși furia de la locul de muncă asupra celor dragi. E posibil că unii să nu îți înțeleagă temperamentul, deci e posibil să fie unele conflicte.

Finalul anului va fi o perioada interesantă pentru Scorpionii fără parteneri. Te vei bucura de multe aventuri și flirturi. Vei avea parte și de ceva nemaiîntâlnit.

SĂGETĂTOR

Pentru Săgetători, toamna din 2018 va fi o perioada fără mari griji în care relațiile vor înflori. Horoscopul ne arată că potențialii parteneri ar putea apărea chiar în mediul tău normal. Deci, cei singuri vor avea parte de distracții pe cinste.

Influență lui Mercur în Venus îți poate încetini capcitatea de luare a deciziilor. Vei simți o tendința permanentă de a te gândi la totul, în cel mai mic detaliu. Deci, datorită vitezei tale reduse, vei rata câteva oportunități interesante.

CAPRICORN

Toamna din 2018 îți va aduce multe probleme, conform horoscopului. Datorită influenței lui Venus în Scorpion, vei fi atras de fructul interzis. Vei avea sentimente intense, dar te vei strădui să nu arăți asta nimănui. În cazuri extreme, e posibil chiar să ducă la înșelat.

Pe de altă parte, luând în considerare viață profesională, te așteaptă o perioada liniștită. Vei putea analiză și rezolva repede problemele de orice tip. Dacă ești harnic și diligent, răsplata va fi a ta în mod categoric.

VĂRSĂTOR

Toamna va fi cu un ton serios pentru Vărsători. A trecut pasiunea de la început, dar asta nu înseamnă că sentimentele au scăzut – chiar invers.

Ați devenit parteneri egali și serioși. Această perioada este bună pentru relațiile serioase, care vor avea parte de stabilitate și armonie. Situația în carieră e banală chiar. Ai avut deja oportunități, deci dacă le-ai irosit, nu mai ai ce să faci acum.

PEȘTI

Toamna din 2018 va fi dominată de relații. Datorită influenței lui Venus din Balanță, aceste aspecte vor fi foarte valoroase pentru Pești.

Vei inerca să faci pe toată lumea fericită și vei dori să trăiești în armonie cu ei. Totuși, nu fi copleșit în așa hal încât să uiți adevărul. Poți avea de suferit, conform horoscopului.